2821
2789
عنوان

تجربه پدر معتاد

262 بازدید | 22 پست

امروز خیلی دلم گرفته من وقتی بچه بودم بابام اعتیاد داشته به تریاک سرکار رفته همیشه ولی همیشه بخاطر استفاده اینو مریض بوده ریش عفونت می‌کرده و... خیلی ضعیف شده لاغر بیش از اندازه شده وقتی اینجوری جلو چشام آب میشه من زجر میکشم حاضر نیست ترک کنه  همیشه ترس از دست دادنس داشتم همیشه از زندگی عقب بودیم بابام همیشه بیخیال بوده امیدوارم هیچوقت هیچ پدری معتاد نشه و هیچکی این تجربه های که من داشتم تجربه نکنه 💔 این روزا بهترین روزای زندگیمه ولی من خوشحال نیستم چون بابام بازم مریضه انگار همیشه باید یه جای زندگی من بانکه من هیچوقت آدم خوشحالی نبودم افسردگی گرفتم مادرمم همیشه از سختی های زندگیش برام گفته مثل یه دفتر خاطراتی شدم که همش شاهد غصه بودم دارم زندگی جدیدی شروع میکنم از خدا می‌خوام توی این زندگی که دارم تشکیل میدم آرامش داشته باشم از هیچی نترسم خوشحال باشم و از خدا می‌خوام برای پدرو مادرم و برادر کوچیکم درست کنه بسازه ..... 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

انتخاب خودش بود کسی مجبورشون نکرده مصرف کنن‌.

تو هم غصه اونا رو نخور  چشم به هم زدنی جوانی و عمرت ميره تو میمونی و قرص افسردگی موی سفید حال بد.

انرژیت رو بذار بچه ات شوهرت  برای زندگیت

بچه آینده ات مادری شاد و پر انرژی و قوی میخواد همچنین خودت از همه  واجب‌تری

تخمک هیچ وقت برای رسیدن به اسپرم  شنا نمیکنه  پس هیچ وقت  دنبال هیچ مردی ندو
انشالله خدا به دلت ارامش بده و سایه پدر مستدام .مرگ وزندگی دست خداست بسپار به خدا

می‌دونم ولی اینجوری خودشو نابود کرده من کاری نمیتونم کنم برام سخته حرف گوش نمیده من و مادرم عذابش میکشم ولی خودش متوجه نیست 

عزیزم باهاش صحبت کن ببین میخواد از این وضعیت نجات پیدا کنه

اگه واقعا میخواد دیگه معتاد نباشه و به زندگی عادی برگرده

یه سر ببرید کنگره ی ۶۰

کنگره معجزه میکنه

بدون هیچ هزینه ایی درمان میکنه

انتخاب خودش بود کسی مجبورشون نکرده مصرف کنن‌.تو هم غصه اونا رو نخور چشم به هم زدنی جوانی و عمرت مير ...

آنقدر دوسش دارم دست خودم نیست تازه ازدواج کردم ولی آنقدراز لحاظ روانی از بچگی تا حالا تحت فشار بودم میترسم بچه دار شم  زندگی برام پوچه بی معنا شده میگم بچه بیارم سختی بکشه اگه فلان شه چی هزار تا فکر 

بابای من تریاکی بود بعد سرطان حنجره گرفت دلم میسوزه وای نه زیاد چون تریاک بیخیالش کرده بود همیشه حسر ...

بابام رفیق باز نیست ولی یه بخش زیادی از درآمدش میده تریاک قدر نمیدونه مامانم هر چی قناعت کنه فایده نداره هیچی جلو نمیشیم

بابام رفیق باز نیست ولی یه بخش زیادی از درآمدش میده تریاک قدر نمیدونه مامانم هر چی قناعت کنه فایده ن ...

بآبای من کارگاه داشت اگر میخواست پولدار می‌شود همه عموهام هم تریاک می‌کشیدن بیشتر فامیل بابام تریاکی ولی وضع خوبی دارن بابای من الان نمیکشه نمیتونه بکشه ولی چه فایده 

انقدر تاثیر بری توی کودکی تا جواتیمون داشت

می‌دونم ولی اینجوری خودشو نابود کرده من کاری نمیتونم کنم برام سخته حرف گوش نمیده من و مادرم عذابش می ...

یه مستاجرداریم معتادهست ادم خوبیه یه پسر۱۵داره وکارگر خودمونم هست مصرف موادش بالاست پولی برای زن وبچش نمیمونه من اوایل میگفتم خدا این زنه به چ امیدی مونده بعد دیدم به حدی این زنو بچه رو دوست داره که حاضر هست بمیره و اشک اینا نبینه یه بار به من گفت پول داری بدی قرضم یه پیتزا بخرم بچمو وخانومم شام ببرم پارک بهش گفتم شما که اینقد اینارو دوست داری چرا ترک نمیکنی دلشون شادبشه گفت دلم میخواد سعی کردم نمیتونم به شوهرم میگفت تو گوشم بزن فحشم بده ولی جلو زنو بچم نگو معتاد دلم نمیخواد گریه کنن وناراحت بشن البته قیافشم تابلوهست حالا شما کاری از دستت برنمیاد بنده خداپدرهم اگه میتونست ترک میکرد 

ای دریغ از عمر رفته سوز و سودای گذشته
2823
2791
2779
2792