2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اگر پالتو گرفته باشه باید درحد پالتو گرفت ؟منظورم از نظر قیمتی

نه عزیزم در حد توانت

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

نه نیازی نیست جبران کنی همین که هواشو داشته باشی بهش زنگ بزنی تولدش یادت نره ، کلا خوبیاش یادت نره کافیه ادما نیاز به جبران روحی و عاطفی بیشتر دارن تا حبران مالی 

ی روز زن داداشم با ی کادو اومد پیشم

دختر داداشم نمیدونم از کجا فهمیده بود تولد منه 

۶سالشه عاشقشم اونم دوست داره منو

خلاصه پا میکنه توی کفش تولد عمس بیای چیزی ببریم واسش

منم بی خبر ..

غروب شد اومدن دختر داداشم گفت عمه تولدت مبارک اینم کادو من ..بازش کردم 😂😂😂دیدم ی شومیز که ۷تا مث خودمبتید بره توش من بدبخت لاغرم و شومیز اگه بگم واس وزن ۱۰۰ کیلو بود..هیچی دیگه دختر داداشمو بوس کردم و از زن داداشم تشکر کردم ..بعدم لباس دادم به عروس خالم آخه به اون میخورد

حالا دیگه نمیدونم زنداداشم ناراحتشده یا ن 🤣😂

کاش میشد صداتو از پشت هیاهوی باد شنید 🙂🫠🙃🥲

اگر پالتو گرفته باشه باید درحد پالتو گرفت ؟منظورم از نظر قیمتی

بهتره که اینجوری باشه ولی خب شما مجردی اگه شغلی نداری لازم نیست حتما اینجوری باشه 

هرموقع رفتی بازار چیزه خوبی دیدی براش بگیر 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
ی روز زن داداشم با ی کادو اومد پیشمدختر داداشم نمیدونم از کجا فهمیده بود تولد منه ۶سالشه عاشقشم اونم ...

نمیشد ببری خیاط اندازه کنی؟! 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
😐😂ن مدل لباس طوری نبود بخوای جم جورش کنیخراب میشد

آها 😅