2777
2789
عنوان

ماماناتون قرتین یا ساده😌😁

| مشاهده متن کامل بحث + 941 بازدید | 83 پست
سه ونیم ساله مهاجرت کرده به بهشت وقتیم بود ساده و بی آلایش و بهشتی بود

عزیزدلم خدا رحمتشون کنه خدا پشت و پناهشون باشه❤️

گروه زوج درمانی لبخند برای خانومای مذهبی که اهل ساختن زندگی هستن برو حتما نتیجه میگیری 🫶😍 https://eitaa.com/joinchat/338952601C0a5ec5f6c3

😁🫶🥲خدا حفظشون کنه پیچوندن همچین مادری خیلی سخته هاااا خدا بهت رحم کنه

همچین مادری پیچوندن نمیخواد عشقم انقدر پایه اس

من تنها رفیق صمیمیم ماذرم همه چیو بهش میگم

هیچ قدرتی، بالاتر از قدرت خدا نیست🤍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم🥲😁باید به پذیرش برسیم دیگه یه مرحله از رشدهایشون این شکلی می پسنده😅🫶🥲

باورتون میشه من درباره ی همه چیز به پذیرش رسیدم جز این اخلاق و رفتارهای مامانم 😐🥲😅💔

خودمم مادرم و حتی فوبیای اینو دارم که یه روز اخلاق و رفتارهام مثل مامانم نشه ، دیگه گاهی فکر میکنم دارم از اون ور بوم‌ میوفتم حتی 🤦

من مامانم البته این موضوع که گفتم توی کامنت قبلی رو نمی دونه ولی همش این ترس رو دارم که اگه یه روز برم مدرسه ی دخترم و از نشون دادنِ من به دوستاش خجالت بکشه چی ؟🥲💔

می خوای اسمشو بذار « کارما » یا بگو «چوبِ خدا » یا «تقاص» ،« تاوان »، یا اصلا بگو «حضرت ابوالفضل میزنه به کمرش »! ولی اینو بدون اگه دلی رو واقعا شکستی جوابش رو حتما میگیری دیر یا زود ...( دل شکستن مجازی و حقیقی هم نداره )

وکیل هستن؟

نه عزیزم تدریس میکنن دانشگاه پاره وقت و یه شغل دیگه که اونم پاره وقته 

می خوای اسمشو بذار « کارما » یا بگو «چوبِ خدا » یا «تقاص» ،« تاوان »، یا اصلا بگو «حضرت ابوالفضل میزنه به کمرش »! ولی اینو بدون اگه دلی رو واقعا شکستی جوابش رو حتما میگیری دیر یا زود ...( دل شکستن مجازی و حقیقی هم نداره )

سلامت باشند

ممنونم .همچنین 🌸🤲

نه عزیزم تدریس میکنن دانشگاه پاره وقت و یه شغل دیگه که اونم پاره وقته

یاد معلم زیست دبیرستانم افتاد تو ۴سالی که دبیرما بود یه مانتو و شلوار و کفش داشت مانتوش نخ نماشده بود صورتش پر مو اصلاح نمی کرد هیچ وقت خیلی خیلی ساده بود

پریناز۲۰۱۸سابق هستم قصه ی گوی سایت!

یاد معلم زیست دبیرستانم افتاد تو ۴سالی که دبیرما بود یه مانتو و شلوار و کفش داشت مانتوش نخ نماشده بو ...

می بینی چه حس بدی داره ؟ ماهم یه معلم ادبیات داشتیم دست هاش از مردا هم بیشتر پشم داشت ! صورت و ابروها هم همه پر مثل دخترای دانش آموز ولی متاهل بود ودوتا بچه داشت ... یادمه اون زمان دبیرستان بودیم خیلی حس بدی داشت برام . بعد من مورد اینجوری می بینم از بس حس بدی میگیرم دقیقا ناخودآگاه کاملا برعکس اونا می‌خوام بشم و این معلممون باعث شد که من توی دبیرستان همش ژیلت به دست پشمای دستمو میزدم و صورتمو اصلاح میکردم و ژیلت میزدم و ابرو برداشته بودم و اصلا یه وضعی شده بود که خودم انگشت نما شده بودم 😐🫤😂🤦