2777
2789
عنوان

بخدا خیلی نامردین ....

| مشاهده متن کامل بحث + 385 بازدید | 39 پست

البته پرستارم میتونی بگیری چه بهتر برا پرستار بیمارستانی که میخوای زایمان کنی برو بگو میخوام پرستار از همین بیمارستان بگیرم کمکم باشه خودشون بهت معرفی میکنن

فر فری موی غزل ساز منی😍😍😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عین منی

پس قراره چیکار کنی؟

بیقرار توأم و در دل تنگم گله هاست ... آه و بیتاب شدن عادت کم حوصله هاست ... مثل عکس رخ مهتاب ک افتاده در آب ،،، در دلم هستی و بین من و تو فاصله هاست،،،
انشالله به دردت خورده باشم، شبت خوش دوستم😉

ممنونم

بیقرار توأم و در دل تنگم گله هاست ... آه و بیتاب شدن عادت کم حوصله هاست ... مثل عکس رخ مهتاب ک افتاده در آب ،،، در دلم هستی و بین من و تو فاصله هاست،،،
نه هیچکسو ندارم

عزیزم حداقل باید برای ۱۰روز پرستار بگیری که هم حواسش به شما باشه هم بچه .یه سری از شرکت های کاریابی هست که مخصوص پرستاری کودک و سالمند تماس بگیر شرایطش رو بپرس چون نمی‌دونم بتونی از بیمارستان اقدام کنی یا نه

پس قراره چیکار کنی؟

تا موقع زایمان هنوز مونده عزیزدلم،فعلا فقط توکل کردم به خدا؛آخه فعلا چاره ای به ذهنم نمیرسه😔ولی تو عزیزدلم به نظرم پرستار بگیر از حالا،چون پا به ماهی

🌸خدایا شکرت🌸
واقعاهیچکسونداری؟مادرخواهر؟نداری یادلسوزت نیستن؟

مامانم پیره و نمیتونه هیچ کاری انجام بده

خواهرام بچه کوچیک دارن ک بدجور وابستشونه

مادرشوهر و خواهر شوهر هم بدجنس