2777
2789
عنوان

بخدا خیلی نامردین ....

| مشاهده متن کامل بحث + 385 بازدید | 39 پست

تاپیکات تخصصیه خانومی. مثلا من چیزی درباره شون نمی دونم. وگرنه آدم خیلی هم خوشحال می شه که در مورد چیزی اطلاعی داشته باشه و بتونه به یه نفر کمک کنه. دلخور نشو.

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اسم تاپیکم سزارین بود خیلیا هم اومدن خوندن و رفتن بخدا دلم ب حال خودم میسوزه ن تودنیای واقعی کسیو ...

جوابتونو که دادن .

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 
اسم تاپیکم سزارین بود خیلیا هم اومدن خوندن و رفتن بخدا دلم ب حال خودم میسوزه ن تودنیای واقعی کسیو ...

من سزی نبودم عزیزم اطلاعی ندارم اما واقعا تاپیک و ندیدم حتما اونایی که دیدن هم مطلع نبودن 

دختر فروردین عاشق پاییز...جنوبی وخونگرم❤الان دقیقا اونجاییم که فریدون مشیری میگه: رک بگویم از همه رنجیده ام😔 ازغریب و آشنا ترسیده ام ❌بی خیال سردی آغوشها🫂 من به آغوش خودم چسبیده ام🤰
مشكلتون چي بود؟

کسیو ندارم ک بیمارستان همرام باشه

زایمانم هم بیمارستان دولتیه

راهنمایی میخواستم همین

بیقرار توأم و در دل تنگم گله هاست ... آه و بیتاب شدن عادت کم حوصله هاست ... مثل عکس رخ مهتاب ک افتاده در آب ،،، در دلم هستی و بین من و تو فاصله هاست،،،

خب وقتی نمی دونیم چی بگیم عزیزم

بدخواه کسان هیچ به مقصد نرسد...یک بد نکند تا به خودش صد نرسد...من نیک تو خواهم و تو خواهی بد من...تو نیک نبینی و به من بد نرسد

الان خوندم عزیزم ندیده بودم تایپیکت رو البته زدی سزارین من میدیم میگفتم من طبیعی بودم تجربه ندارم کمکت کنم عنوان رو خوب نزدی، 

منم کسی رو نداشتم کنارم باشه ماما گرفتم ۷۰۰ دادم تا زمان مرخصی هی سر میزد بهم بچمم کمکم میکرد 

فر فری موی غزل ساز منی😍😍😍
راهنمایی چی؟

گفتن ک میشه مامای همراه بگیرم

خواستم بپرسم ک از کجا گیرش بیارم و چقد میگیره و...

بیقرار توأم و در دل تنگم گله هاست ... آه و بیتاب شدن عادت کم حوصله هاست ... مثل عکس رخ مهتاب ک افتاده در آب ،،، در دلم هستی و بین من و تو فاصله هاست،،،
گفتن ک میشه مامای همراه بگیرم خواستم بپرسم ک از کجا گیرش بیارم و چقد میگیره و...

من زن داداشم ماما همراهه. ولی فقط برا زمان زایمان میره با مادره. ک فقط برا زایمان طبیعی خوبه. و بعد تولد رو کاری نداره. واسه بعدتولد باید پرستار خصوصی بگیری.

گفتن ک میشه مامای همراه بگیرم خواستم بپرسم ک از کجا گیرش بیارم و چقد میگیره و...

بله مامای همراه بگیر دوتا ویزیت برو پیش ماما مطبشون بگو میخوام زمان زایمان باشی راحت میان ۵۰۰ تا۷۰۰ میگیرن فقط عزیزم شما که سزارینی هستی کار بخصوصی مامانمیخواد برات بکنه از این تازه مطب زدها یکی رو بگیر هم ارزونتر پات میفته هم تجربه ندارن خودشونو نمیگیرن از دل و جون مایه میزارن

فر فری موی غزل ساز منی😍😍😍
 من ندیدم عزیزم ،کلا کسی نیست که بعد از زایمان هم کنارت باشه؟

نه هیچکسو ندارم