2777
2789
عنوان

جارو شارژی بخرم یا نه

283 بازدید | 20 پست

میشه دلیلش رو هم بگید که چرا بخرم یا چرا نخرم

خدایا تا بی نهایت شکرت بابت هدیه ای که بهم دادی من این هدیه رو از حضرت فاطمه زهرا دارم ازت ممنونم مادر♥️🌹
بنظرم نخر چون شارژش تموم بشه دیگه کارایی نداره

برقیه باتری خور نیس 

خدایا تا بی نهایت شکرت بابت هدیه ای که بهم دادی من این هدیه رو از حضرت فاطمه زهرا دارم ازت ممنونم مادر♥️🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خواستم اتو پرس بخرم اینجا همه گفتن نخر ولی خریدم خیلی راضی هستم 

شما هم بخر پرتابل بگیر یعنی باسیم باشه مارک فکیر 

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی......از بس که جوان مرد کسی پیر نشد 😔😔

من خواستم اتو پرس بخرم اینجا همه گفتن نخر ولی خریدم خیلی راضی هستم شما هم بخر پرتابل بگیر یعنی باسیم ...

اینم برقیه شارژی نیست 

مارک گلد مستر ساخت ترکیه

بنظرم نخر چون شارژش تموم بشه دیگه کارایی نداره

از اون حرفا بودا 😄😄😄😄😄

بزار اسمت بد دربره ولی یادت نره  گرگ واسه خودش میجنگه سگ واسه صاحبش .      به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده .      متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

اره خوبه اگه بچه داری خیلی به دردت میخوره

بزار اسمت بد دربره ولی یادت نره  گرگ واسه خودش میجنگه سگ واسه صاحبش .      به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده .      متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

من دارم خیلی خوبه خدایی، سر و صدا زیاد نداره سبکه کار کردن باهاش خیلی راحته واسه من جلوش چراغ داره که اشغال و خوب ببینی هرچی گرد و خاک و پرز هم باشه می‌کشه توش، من صبح که از خواب پا میشم میزنم شارژ که تا ظهر شارژ بشه بکشم. فقط یه بدی داره که زود شارژش تموم میشه

میشه برام دعا کنین! همه چی درست بشه مشکلاتم حل بشه!! امضامو دیدین برام صلوات بفرستین♥️

اره خوبه اگه بچه داری خیلی به دردت میخوره

دقیقا مثلاً به جایی گوشه ای کثیف میشه دیگه نیاز نیست کل جارو رو بیارم 

البته قصد دارم جارو رباتیک هم بگیرم 

من دارم خیلی خوبه خدایی، سر و صدا زیاد نداره سبکه کار کردن باهاش خیلی راحته واسه من جلوش چراغ داره ک ...

این برقیه و شارژی نیس