2777
2789
عنوان

اپراتور لیزر بهم گفت که بیا

269 بازدید | 13 پست

لیزر وایتنینگ هم انجام بده برا روشن شدن اون نواحی تیره .گفتم خب اون قسمت که گوشته ،پوست ک نیس سفید بشه ک البت لیزر مو تاثیر داره تو روشنایی

گفت اگ به مرور رنگش عوض شده بیا تاثیر داره روشن میکنه.شما تجربه این لیزر روشن کننده رو داشتید یا فقط تبلیغ میکنه؟

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

ول کن همین موهای زائدت کم شه خودبخود رنگ همه جات روشن میشه 

اگه میبینید حرفام با تاپیکام همخونی نداره بخاطر اینه که اطرافیان و دوستان گاهی ازم میخان سوالاشونو تو نینی سایت بزارم، پس هی نیاین بگین توکه مجردی چرا تاپیک بیبی چک و تیتر بتا داری😕😂

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ول کن همین موهای زائدت کم شه خودبخود رنگ همه جات روشن میشه

قسمت گوشت تیره اس.....

لا...😂

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

گول این چرت و پرتارو نخور همش فقط واسه پول درآوردنشونه..چرا ما خانوما انقد باید خودمونو زیر انواع فشارا بذاریم.. بابا خود طبیعی مون چشه مگه حالا حتما باید ایده ال باشیم از هر نظر؟ مگه خود آقایون از هر لحاظ ایده آلن؟

چقد پروعه بگو به توچه نظر میدی خدماتی که ازت خواستمو انجام بده چیز دیگه ای خواستم میگمت

دیگ بازارگرمی میکنه

گول این چرت و پرتارو نخور همش فقط واسه پول درآوردنشونه..چرا ما خانوما انقد باید خودمونو زیر انواع فش ...

حالا من چیکار ب آقایون دارم ؟😐

قسمت گوشت تیره اس.....لا...😂

اون ژنتیکیه اکثر ایرانیا اون رنگیه باهاش کنار بیا

اگه میبینید حرفام با تاپیکام همخونی نداره بخاطر اینه که اطرافیان و دوستان گاهی ازم میخان سوالاشونو تو نینی سایت بزارم، پس هی نیاین بگین توکه مجردی چرا تاپیک بیبی چک و تیتر بتا داری😕😂

واسه کی میخوای سفید کنی پس؟خودت؟

اره پس کی😐الانم استخر و باشگاه میرم هرروز بخاطر همین لیزر کردم راحت شم