2777
2789

شوهرم کلا ادمیه که خیلی با باقی افراد راحت ارتباطمیگیره و صحبت میکنه نمیگم جوک میگه و هر هر کر کر میکنه یا ل اس میزنه 

ولی مثلا میره سرکلاس با دانشجوهاش راحته نمیدونم چطور منظورمو برسونم🥲

من همیشه میگفتم مرد باید جوری باشه با بقیه مغرور و ساکت با من مهربون و خوش رو 

ولی مثلا اون روز میگفت یه اکیپ تو دانشگاه رفته بودن سلف شوهرم داشته میرفته یه دختره اثمده گفته این سیب زمینی رو برای شما خریدیم

یا اون روز من رفتم دنبالش باز یکی اومد گفت استاد قهوه نمیخو رید بگیرم براتون

من میگم تو لابد خیلی باهاشون صمیمی شدی که اینا اینجوری برخورد میکنن وگرنه منم دانشجوام مگه برای استادم قهوه میخرم

یا الان دانشجوهاش پیام دادن محترمانه حرف میزنن ولی با خنده و اینا

من هیچوقت بخوام به استادم پیام بدم از ایموجی استفاده نمیکنم اونم هیچوقت استفاده نکرده

نمیدونم من حساس شدم یا واقعا باید حساس شم

به شوهرمم میگم هی عصبی میشه نمیتونم زیاد بگم فقط خود خوری میکنم

کسیم ندارم باهاش حرف بزنم به مامانم میگم همچین جدی مییگره و هی پیگیر میشه 

بعضی از نسل جدید کلا پررو شدن مرز با استاد نگه نمیدارن ولی خب منظوری هم ندارن با همه همینطورین

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونم والا.. یادمه منم ی استادی داشتم خیلی خوشرو بود واقعا همه کلاس دوسش داشتن خیلی راحت بودیم باهاش غذا هم مهمونمون می‌کرد گاهی.. ولی همه میدونستیم متأهله و احترامشو نگه می‌داشتیم 

کاربری دست دو نفره

بنظرم بخاطر نمره اینکارو میکنن😂

ببین مشکل فقط این دانشجثهاش نیست که

مثلا همکار خانم زنگ میزنه خیلی راحت صحبت میکنن میگن میخندن 

هوووف میدثنم مسخرست سر اینا حرص خوردن ولی. واقعا اذیت میشم

اکثر خانوما همینن حق داری ،ولی موارد کم داریم که خانوما خیلی اونقدی وابسته شوهرشون نیستن براشون مهم نیست ،مثلا من شوهر سابقم هر کار میکرد برام مهم‌نبود حتی با یه دختر دست میداد یا بگو بخند ...ولی شما که میدونستید بلاخره کارشون اینه از اول باید بهش فک میکردین ..مردها اعصابشون بهم میریزه گیر بدی 

به من بگو بریم قدم بزنیم تو بارون🌧 چای بخوریم ،بخندیم 💑 دراز بکشیم زیر بارون🌨 من آدمِ این طبیعتم 🌲🌳☘🍀

نمیدونم والا.. یادمه منم ی استادی داشتم خیلی خوشرو بود واقعا همه کلاس دوسش داشتن خیلی راحت بودیم باه ...

همسرمن چون یک روز کلاس داره درهفته من اون یه روز باهاش میرم کتابخونه دانشگاه میشینم درس میخونم

اون روز دیدم یه ساعت دبرتر اومد گفتم چرا دیر اومدی گفت یکی اژ دختر ها گفت استاد شما خیلی خوب درس میدین اگه میشه فلان مبحث هم بگید بقیه هم تایید کردن موندم دیگه یه ساعتو😐اصلا عجیبن این دانشجوهاش😂مگه میشه یه دانشجو بگه یه ساعت بیشتر بمونم

بنظرم بخاطر نمره اینکارو میکنن😂

طفلی پسرها چیکار کنن🤣🤣🤣

به من بگو بریم قدم بزنیم تو بارون🌧 چای بخوریم ،بخندیم 💑 دراز بکشیم زیر بارون🌨 من آدمِ این طبیعتم 🌲🌳☘🍀

اکثر خانوما همینن حق داری ،ولی موارد کم داریم که خانوما خیلی اونقدی وابسته شوهرشون نیستن براشون مهم ...

از اول شغلش این نبود دوساله تدریس میکنه 

یبار که رفت به یکی از دانشجوهاش کلید ازمایشگاه رو داده بودن ما رفتیم از خونه شون بگیریم

این دختره برگشته جلو ما میگه استاد ما ویلا شمال داریم هروقت وقت داشتید بگید بریم 

بعد من سر این خیلی حساس شدیبار داشت با تلفن حرف میزدن باهم دختره یهو برگشت گفت وای استاد چقدر خوب صحبت میکنید ببخشید چند وقته ازدواج کردید گفت دوسال اونم گفت منم دوسلله

کاش زودتر همو شناخته بودیم

ببین ذره ای اغراق نمیکنما دقیقا همینو گفت منم شانس اونجا بودم سر این دیگه واقعا حساس شدم شوهرمم ترم تموم شد اومد بیرون 

دختره بعد چندماه اومده بود پیوی همسرم که اره خوابتون رو دیدم وفلان

من دقیقا از قضیه این دختره به بعد حساس شدم رو همسرم 

الان باز رفته دانشگاه 

منم نسل جدیدم دیگه من دوساله میرم دانشگاهنمیدونم والا

فاصله سنیتون با شوهرتون احیانا زیاد نیست

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

8 ساله

همسرتون خط قرمزاش قر و قاطیه هرچی بهش بگی بیشتر خراب تر میشه

در کل بسنج ولی بیان نکن 

زیرکانه برو جلو ببین به چه نتیجه ای میرسی

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

همسرتون خط قرمزاش قر و قاطیه هرچی بهش بگی بیشتر خراب تر میشهدر کل بسنج ولی بیان نکن زیرکانه برو جلو ...

اره دقیقا دوبار که گبتم دیدم اعصابش خورد شد هی هم میگفت اشتباه از منه که تورو مثل دوست خودم میدونم میام بهت میگم مثلا اگه دورغ میگفتم نه این سیب زمینی رو پسر داد تو حساس نمیشدی

واسه همین دیگه بهش نمیگم و خودمو حساس نشون نمیدم ولی خب تث تنهایی از درون عذاب میکشم