2777
2789
داشتم طلاق گرفتم چون همه زندگیم تحت شعاع قرار داده بود

خوب کاری کردی من از همون اول می دیم ی جوریه مدام چاپلوسی می کنه موقع حرف زدن،و اینکه مثل اینکه رو در وایسی داره باهاشون خیلی تحویلشون می گرفت الانم شدت گرفته کارش

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مردهای بچه ننه توی همون دوران نامزدی نشونه های دارنب محض دیدن اون نشونه ها باید کات بشه چسبیدن زیاد ...

هر چی میگفتم میگفت باید تو خونه مطرح کنم حتی چیزای ساده

بله ۴۰ سالشه

یا از اول نباید قبول میکردی یا الان دیگه بمونو  بساز کاری نمیشه کرد..............شخصیتش شکل گرفته

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

اینجور مردا آدم هم نمیشن دست برنمیدارن یا باید طلاق بگیری یا باید کنار بیای انگار استغفرالله خدایا م ...

متاسفانه همین طوره 

خدا نصیب هیچ دختری نکنه

مرد بچه ننه

وحشتناک هس

اینجور مردا آدم هم نمیشن دست برنمیدارن یا باید طلاق بگیری یا باید کنار بیای انگار استغفرالله خدایا م ...

آره ب خدا با ب درد نخورتین و بی شعور ترین فرد از خانوادشون ببین با چه احترامی حرف میزنه  برادر شوهرم هم راه پدرش رو می رفت کفتر باز بود با اون بیشتر صمیمیه خاک بر سر

اینجور مردا متاسفانه تغییر نمیکنندخالم 14ساله با همچین مردی درگیره تغییر نکرده

تا ننه اشون زنده اس همینه

بعد از مردن ننه اشون هم تا اخر عمر عزاداری میکنن

یعنی هیچ جوره امیدی نیس بهشون

همین دیگههمینجا باید می‌فهمیدی بچه ننه اسمرد عاقل و بالغ خودش برای زندگیش تصمیم میگیره

گفتم می خوام تموم کنم از خونه نذاشتن گفتن بعد اینکه رفتین خونه خودت ن خرج اونا نمی کنه ماشین رو گذاشته بود دم در خونه ننه اش همون جا هم موند داد ب اونا برادر شوهر لاتم فروخت یکمم گذاشت روش ی ماشین جدید خرید منم ی زن حامله با واحد می رفتم دکتر زنان