2777
2789
راهی نداره شوهرمنم همینطوره الان روز جمعه مادرش یه زنگ زد به خدا پرید دوتا پا قرض گرفت رفت ببینه چیک ...

من همیشه تنهام همیشه اونجاست رو هم نمیدن ها ولی بازم اونجا رو ب خونه اش ترجیح میده خودشم می دونه من چی میگم ولی نمی خواد اونجوری که درسته زندگی کنه وقتی اومده بود خواستگاریم میگفت اگه وابستگی داری ترک کن ها بذار خونه پدرت نگو خودش اون جوریه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله همچنان😪

برادر شوهرم ماشین ثبت نام کرده بود می خواست حواله اش رو بفروشه ولی با کمک شوهر نکبتم که وام برداشته بود ب اضافه وام فرزندی آوریمو ن رو داد بهش ماشین رو امسال عید در آورد

من همیشه تنهام همیشه اونجاست رو هم نمیدن ها ولی بازم اونجا رو ب خونه اش ترجیح میده خودشم می دونه من ...

خیلی سخته من الان بغض گلومو گرفته باهاش قهر بودم چندروزه اصلا نیومد ببینه من چیکار میکنم بعد بلندشدن رفته اونجا ماشین زیر پاشم مال منه حالا هار شده

گناه من سادگی بود .
خودم گرفتم خواهر جان اون صد سال منو نمیبرد سر زندگی با اون خانواده ای که داره

گفتم پولاتو نده ب خانواده ات دعوامون بالا گرفت زنگ زد ب همشون اومدن هر چی از دهنشون در اومد بارم کردن شوهرمم کتکم زد از خونه انداختم بیرون با دوتا بچه یک ماه رفتم خونه پدریم ولی باز ب خاطر بچه هام اومدم خواهرش دانشگاه آزاد پرستاری مس خونه پدرشم تو جوونی کفتر باز بوده الانم تو پارک می چرخه این بی شرف شهریه اش رو می ده میگه ب کوری چشم دشمنان خواهرم در آینده پرستار میشه 

با حقوق خودم زندگی رو میچرخونم اونم هرچی داره میده به اونا برنامه نویسم

خدا کمکت کنه 

واقعا سخته

ولی وظیفه شرعی و قانونی اش هس هزینه های شما رو بده 

ی مدت هیچی نخر ببین چیکار می‌کنه 

هیچی......مگه تو این سن دیگه میشه کسی رو درست کرد؟؟؟؟؟؟خودش باید بخواد

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......