2777
2789
خدارو شکر خوشحال شدم برات واقعا خوشحال شدم ک از ی پسر بچه جدا شدی و ی مرد واقعی پیدا کردی 👏👏👏👏👏

خدا رو شکر خوشبخت باشین برا منم دعا کنین از دست این موجود بی خاصیت آزاد بشم با دو تا بچه هام زندگی رو از نو شروع کنیم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله مادرشوهرم بهم گفت پسرمه باهاش کاری داشته باشی دودمانت رو ب باد میدیم ب تو ربطی نداره برادراشه خو ...

ببین مشکل از شوهرته که مادرش اینجوری هر توهین و چرتی دوس داره بهت میگه! متاسفانه زنی که شوهرش بچه ننه باشه خودش تنهاس و حامی نداره و خانواده شوهر هم هرچی از دهنشون درمیاد میگن چون میدونن پسرشونن بی عرضست‌! من دیدم شوهرم وابستگی شدید داره و خانوادشم افریته‌ان و مدام سنگ میندازن، بچه دار نشدم اصلا..الانم جداییم و تو فکر طلاق..

[QUOTE=401318841]ببین مشکل از شوهرته که مادرش اینجوری هر توهین و چرتی دوس داره بهت میگه! متاسفانه زنی که شوهرش بچه نن ...[/QUOTطلاق بگیر بچه رو می خوای چیکار حیف عمر و جوونی و روح وروانت نیست

ببین مشکل از شوهرته که مادرش اینجوری هر توهین و چرتی دوس داره بهت میگه! متاسفانه زنی که شوهرش بچه نن ...

نکبت از صبح اونجاست تکالیف بچه مونده بچه رو هم مثل خودش بار آورده الان می یاد میگه تکالیفم مونده خودش کپه ی مرگش رو می ذاره منم باید ب تکالیف بچه برسم این یکی هم خوابه بلند میشه و سرو صدا طفلی من چقد مظلوم و بی کسم😭

نکبت از صبح اونجاست تکالیف بچه مونده بچه رو هم مثل خودش بار آورده الان می یاد میگه تکالیفم مونده خود ...

دیگه غصه نخور..سعی کن به ندرت بری خونه مادرجونش‌..خودتو با بچه ها سرگرم کن..

اره بچه دار نشدم ...اون زندگی خیلی خوب بود که بچه دار هم میشدم اخه..

با منم باشه که صحبت نمی کنه میگیره می خوابه یا فوتبال می بینه یا سرش تو گوشیه زنای هرزه ک جاهای خصوصیشون رو ب نمایش می ذارن رو لایک فالو میکنه

با منم باشه که صحبت نمی کنه میگیره می خوابه یا فوتبال می بینه یا سرش تو گوشیه زنای هرزه ک جاهای خصوص ...

ای وای..

هرچه یک زن استقلالش بیشتر باشه کمتر خواری و خفتو تحمل میکنه..اگه پشتیبان نداشته باشه ادم واقعا مجبور به سازش و تحمله

خدارو شکر خوشحال شدم برات واقعا خوشحال شدم ک از ی پسر بچه جدا شدی و ی مرد واقعی پیدا کردی 👏👏👏👏👏

من خیلی سختی کضیدم هم همسر اولم هم خانوادم از نظر مالی خیلی ضعیف بودیم الان دوسال معنی خوشبختیو چشیدم