2777
2789
من به ماشین چینی نمیگم خوببه ماشینای المانی کره ای ژاپنی میگم خوبچینی از ایرانیا بهترهولی نمیشه بهش ...

وقتی صفر اونا موجود نیست یا اگه ام باشه توان خرید اون ماشینا برای ادمای حتی باوضع مالی خوبم وجود نداره پس ماشین چینی اونم جدیدا و از برندایی که گفتم میشه خوب.من ترجیحم اینه یه چینی صفر درحد ۳تومن سوار بشم تا اینکه بخوام این سه تومنو بدم به برندای المانی یا کره ای که داغون شدن و حتی قطعاتشم پیدا نمیشه.اتفاقا من هم تو ماشین چینی نشستم هم تو سوزوکی و توسان اصل.سوزوکی تو رد کردن دستاندازا میکوبوند و تو پیچای بالایی لش میشد و سنگین اما چینی رو نیش گاز که میدی همون جاده رو سریع میرفت.البته گفتم من فقط برندای خاصی رو قبول دارم و از اون برندا فقط ماشینای خاص.و دراخر حق نظر دادن ازاده و باهم تبادل نظر میکنیم و طبیعیه که نظرات مختلف باشه.

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

فک نمیکنم ت جدا جک داشته باشی چون آدم از چیزی ک بده حتی سمتش هم نمی اره یا اگ خریده باشه بدش رو نمیگ ...

چرا توهین میکنی؟؟😐

من مثل شما نیستم عقده داشته باشم و به ماشین چینی بگم خوب

از کارت ماشینم میتونم بهت عکس بدم😐

فقط 8 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊
فک نمیکنم ت جدا جک داشته باشی چون آدم از چیزی ک بده حتی سمتش هم نمی اره یا اگ خریده باشه بدش رو نمیگ ...

عکس از سوییچ فرستادم برات😐

دلیل توهینتو نفهمیدم

چقدر عقده و‌کینه دارین

از کارت ماشینم بخوای میتونم بفرستم اسمم پروفایل هست

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊
وقتی صفر اونا موجود نیست یا اگه ام باشه توان خرید اون ماشینا برای ادمای حتی باوضع مالی خوبم وجود ندا ...

قطعات چینی هم پیدا نمیشه

من میخواستم دیسک و صفحه رو عوض کنم

زنگ زدم نمایندگی گفت ماشینو بیا بذار هروقت پیدا شد درست میکنیم برات باید تو نوبت باشی

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چی میگی ت میگم یا نداری یا اگ داری آدم ساده ای هستی

اومدی میگی ساده لوح و دروغگو😐

مگه من مثل توام؟

همه رو با خودت مقایسه نکن

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم مبارک تون باشه. لطفا تاپیک اروم باشه .چالشی نشه🙏

❤️❤️

1
5
10
15
20
25
30
35
40
طلا که دارم ولی برای ماشین نمی فروشمش. الانم دوتا ماشین دارم یه ال نود یه ۲۰۶ .میخوام یکی ازینا رو ب ...

خوب ما هم دوتا ماشین داشتیم. یه 207 و 900 تومن طلادادیم با یه مقدار پول، تیگو 7 پرو خریدیم. راضیم از کارم. درامدمون میانگین ماهی 100 تا 150 تومنه. به هرحال از یه چیزایی باید گذشت 

اومدی میگی ساده لوح و دروغگو😐مگه من مثل توام؟همه رو با خودت مقایسه نکن

اول طرز حرف زدنت یاد بگیر نگفتم دروغگو گفتم فک نکنم ب این دلیل و اگه داررررری آدم ساده ای هستی بجای اینک دنبال کینه باشی اول یادبگیر مفهوم جمله رو بفهمی دیگ م ادامه نده حوصله ندارم