2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

گفتم شغل پدر پولدار بهترین شغله

من نه ولخرجی داریم نه تازه به این درامد رسیدیم .شکر خدا اوصاع بد نبوده ولی ماشین اولویتم نبوده. خب سرمایه هایی دارم که الان نمیخوام از اونا هزینه کنم

خب عزیزم جک شما تهش ۲/۵ بیازاره اما اون ماشین خارجی کفش ۴/۵ میلیارد معلومه ک برابر نیستن

من میگم به ماشین چینی

نگید ماشین خوب

چون خوب نیست

فقط 8 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊
سن من از ازدواج گذشته۴۲

منظورم شما نیست 

کلی میگم 😂پسرای بااین شغل کجاها هستن😂

توکل چیست:توکل بر خدا این است که بدانی مخلوق خدا نه سودی به تو می رساند نه ضرری .وازغیرخداکاملا مایوس و ناامید شوی(جبرئیل)،،،/جایی که راه نیست خداوند شاهراه می گشاید/لطفا برای هر کار خوبی که انجام میدی به هیچ کس نگو خودت هم خوبیت رو فراموش کن اینجوری قشنگتره....ودر آخر در این دنیا هیچ اتفاقی، اتفاقی،اتفاق نمی افتد 
من میگم به ماشین چینینگید ماشین خوبچون خوب نیست

فک نمیکنم ت جدا جک داشته باشی چون آدم از چیزی ک بده حتی سمتش هم نمی اره یا اگ خریده باشه بدش رو نمیگه ک حداقل بازار کارش ب افت بدی نکشونه ک فردا خواست بفروشه کسی گردن نگیره یا جدا آدم ساده لوحی هستی

صبح زود میرن تا شب سر کار ، وقت رل زدن ندارن، خخخخ

😂😂😂😂

توکل چیست:توکل بر خدا این است که بدانی مخلوق خدا نه سودی به تو می رساند نه ضرری .وازغیرخداکاملا مایوس و ناامید شوی(جبرئیل)،،،/جایی که راه نیست خداوند شاهراه می گشاید/لطفا برای هر کار خوبی که انجام میدی به هیچ کس نگو خودت هم خوبیت رو فراموش کن اینجوری قشنگتره....ودر آخر در این دنیا هیچ اتفاقی، اتفاقی،اتفاق نمی افتد