من به ماشین چینی نمیگم خوببه ماشینای المانی کره ای ژاپنی میگم خوبچینی از ایرانیا بهترهولی نمیشه بهش ...
وقتی صفر اونا موجود نیست یا اگه ام باشه توان خرید اون ماشینا برای ادمای حتی باوضع مالی خوبم وجود نداره پس ماشین چینی اونم جدیدا و از برندایی که گفتم میشه خوب.من ترجیحم اینه یه چینی صفر درحد ۳تومن سوار بشم تا اینکه بخوام این سه تومنو بدم به برندای المانی یا کره ای که داغون شدن و حتی قطعاتشم پیدا نمیشه.اتفاقا من هم تو ماشین چینی نشستم هم تو سوزوکی و توسان اصل.سوزوکی تو رد کردن دستاندازا میکوبوند و تو پیچای بالایی لش میشد و سنگین اما چینی رو نیش گاز که میدی همون جاده رو سریع میرفت.البته گفتم من فقط برندای خاصی رو قبول دارم و از اون برندا فقط ماشینای خاص.و دراخر حق نظر دادن ازاده و باهم تبادل نظر میکنیم و طبیعیه که نظرات مختلف باشه.
بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.
طلا که دارم ولی برای ماشین نمی فروشمش. الانم دوتا ماشین دارم یه ال نود یه ۲۰۶ .میخوام یکی ازینا رو ب ...
خوب ما هم دوتا ماشین داشتیم. یه 207 و 900 تومن طلادادیم با یه مقدار پول، تیگو 7 پرو خریدیم. راضیم از کارم. درامدمون میانگین ماهی 100 تا 150 تومنه. به هرحال از یه چیزایی باید گذشت
اومدی میگی ساده لوح و دروغگو😐مگه من مثل توام؟همه رو با خودت مقایسه نکن
اول طرز حرف زدنت یاد بگیر نگفتم دروغگو گفتم فک نکنم ب این دلیل و اگه داررررری آدم ساده ای هستی بجای اینک دنبال کینه باشی اول یادبگیر مفهوم جمله رو بفهمی دیگ م ادامه نده حوصله ندارم