2777
2789
عنوان

چطوری آرایشگاه پیدا میکنید 😑

59 بازدید | 7 پست

من نمی‌دونم چیکار کنم .. برا اصلاح ابرو فقط .. تو شهر خودم فقططططژ پیش یه نفر میرم ولی خب الان یه جا دیگه م .. بوشهرم و واقعا موندم چیکار کنم آخه میترسم خراب بشه ابروم.. یعنی چند ساله پیش کس دیگه ای نرفتم اصلا .. همینجوری رندوم برم توی یه آرایشگاه چی میشه

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                              من فمنیست نیستم!برابری نمیخوام! من خواهان برتری ام🌝زن سالاری😌پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚 

ارایشگاه نمیرم

فقط برای ناخن

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!
ارایشگاه نمیرمفقط برای ناخن

من فقط برا ابرو میرم و آرایشگر خودمو میخواممممم

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                              من فمنیست نیستم!برابری نمیخوام! من خواهان برتری ام🌝زن سالاری😌پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ابروهامو از اول خودم برمیداشتم.  اصلاح هم که چیز مهمی نیست هر جا شد

شما هم اگه میتونی خودت بردار

😅😅😅زندگیم الان بین 2 بیت شعر گیر کرده سعدی میگه:  برخیز و مخور غم جهان گذران ، تا پا میشم  حافظ میگه: بنشین و دمی به شادمانی گذران  فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی روشن بشه😅😅😅

منم مثل تو رو ابروهام حساسم هرجایی نمیرم بنظرم پیج های سالن های شهرتون رو فالو کن نمونه کارشونو ببین

فقط 16 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

ابروهامو از اول خودم برمیداشتم. اصلاح هم که چیز مهمی نیست هر جا شدشما هم اگه میتونی خودت بردار

بند انداختن میخواد دیگه نمیتونم .. در حد یه مدت دست میبرم توش ولی دیگه بقیه ش نیازمند آرایشگرم

تو بوشهر کسیو نداری ازشون بپرسی؟

نهه 🥲