2777
2789
عنوان

جنین شش هفته بدون قلب و ناامیدی

157 بازدید | 20 پست

دکتره خیلی دلسردم کرد ولی همه میگن دو هفته صبر کنی تشکیل میشه تو دلم انگار رخت میشورن چیکار کنم آروم شم

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آرامشت ازهمه مهمتره

یسری خوراکیاهستن برای تشکیل قلب مفیده تحقیق کنین ومصرف کنین

نذرم بردارین

من شنیدم قلب هفته۸تا۹تشکیل میشه اگه نشه خودبه خودسقط میشه

آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!

یک هفته صبر کن .دارو داده برا سقط؟

نه دکتر سونوگرافیو میگم

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا
ای وی افی یا طبیعی؟جسم زرد تشکیل شده؟

طبیعی جنین و ساک و کیسه زرده بودن

منم همینطور بودمدوهفته بعدش رفتم قلب داشتنگران نباش گام

تروخدا؟ کارم شده گریه 

شش هفته خیلی زودهمنو ی دکتر احمق انقد ناامید کرد ولی من دل سپردم ب خداالانم تو بغلم خابه

الهی شکر

تروخدا؟ کارم شده گریه

منم همین حال رو داشتم و دکتر خیلی راحت گفت دوهفته بعد بیا برای سقط

الان 9 سالشه

شما هم اینقدر نگران نباش عزیزم 

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️