2777
2789
عنوان

جنین شش هفته بدون قلب و ناامیدی

| مشاهده متن کامل بحث + 157 بازدید | 20 پست
طبیعی جنین و ساک و کیسه زرده بودن

خب پسسسسسسسس دختررررررر الکی نگرانی 

همون هشت هفته بری صداشو برات میزارن 

کاملا طبیعی و درست پیش میره بارداریت 

بهت قول میدم 

دوست من هنوز ای وی اف بود تو ای وی اف انتظار میره شش هفته قلب تشکیل شه ولی دوستم شش هفته و ۵ روزش بود قلب نداشت دو هفته بعدش رفته بود قلب داشت دوماه دیگم زایمانشه

الکی نشینی گریه کنیا

اون سونوگرافیستم گوه خورده با اون سواد عنیش 

بشین سرجات لذت بارداریتو ببر 

مگه سقط شوخیه کلی علائم داره مثل خونریزی لکه بینی های شدید دردای شدید 

تو هیچکدومشو نداری قلبش دو هفته بعد برات میتپه شک نکن 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تروخدا؟ کارم شده گریه

گریه نکن من تو 8ماهگی خداشاهده سنو بهم گفت قلب بچت نمیزنه خودمو تا از شهرستان رسوندم شهرمون کشتم رفتم بیمارستان سنو گرفت گفت بچه سالمه صدا قلبشم برام پخش کرد به حرف یه دکتر توجه نکن

منم همین حال رو داشتم و دکتر خیلی راحت گفت دوهفته بعد بیا برای سقطالان 9 سالشهشما هم اینقدر نگران نب ...

عزیزم

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا
الکی نشینی گریه کنیااون سونوگرافیستم گوه خورده با اون سواد عنیش بشین سرجات لذت بارداریتو ببر مگه سقط ...

دیروز یکم لکه بینی داشتم رفتم دکتر امپول ضد سقط داد

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا