2777
2789

خانما یکی ازم خواسته با یه دختری صحبت کنم برای ازدواج. قبلا برای کسای دیگه اینکاروکردم میدونم چیابگم.ولی این آقا سنش بالاست به سختی راضی شده به ازدواج فکرکنه و دختری رو انتخاب کنه.توهمین مدت براش بایکی صحبت کردم که جواب منفی دادبخاطراختلاف سن.اینم بهش برخورده که دختره چرا رفته تحقیق ازدوستوآشنا و بعدم جواب رد بخاطر اختلاف سن!حالا واقعا تحمل نداره تحقیق کنن دربارش و آخرشم بگن نه.میگه جلوی فکوفامیل صورت خوشی نداره.چون شخص موجهی هست و آشناهم زیادداره و شهرم کوچیکه.میگه جوری به دختره بگو که مثلا نظرت درباره فلانی چیه؟آیا بیادخواستگاریت جواب مثبت میدی؟ کلا میخوادجوری بگم که دختره بگه آره یانه!! خوهیچ دختری همون اول که نمیادبگه آره فلانی خوبه بگو بیاد!یعنی خودم بودم که هیچوقت نمیگفتم. بهرحال هردختری باید به خانواده بگه اونام شایدتحقیق کنن.بنظرتون چیکارکنم؟!گیج شدم

دردم از یار است و درمان نیز هم

اول از همه به خانوم بگین نظرت راجع به اختلاف سنی چیه درضمن این آقا باید یاد بگیرن هرکس حق انتخاب داره  .ولی بهتدین کار اینه اسم نیارین چندتا مشخصاتشونو بگین بعد بگین نظرت چیه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به نظرم حرف اقا پسر غیر منطقیه.  دختره که از خودش و بدون مشورت با خانواده  و بدون تحقیق که نمیتونه جواب بله بده.  اگرم بده و بعد تحقیق کنن و جوابشون منفی باشه شما خراب میشی متاسفانه

اون بنده خدا رو توجیح کن.  تو این سن می خواد زن بگیره کلی هم ادا داره اخه😡

اول از همه به خانوم بگین نظرت راجع به اختلاف سنی چیه درضمن این آقا باید یاد بگیرن هرکس حق انتخاب دار ...

این دوتا اختلاف سن ندارن زیاد.2سال دارن.قبلیه ولی9سال بود😕آره فکرخوبیه اول ازدختره بپرسم معیارات چیه.احسنت

دردم از یار است و درمان نیز هم