خانما یکی ازم خواسته با یه دختری صحبت کنم برای ازدواج. قبلا برای کسای دیگه اینکاروکردم میدونم چیابگم.ولی این آقا سنش بالاست به سختی راضی شده به ازدواج فکرکنه و دختری رو انتخاب کنه.توهمین مدت براش بایکی صحبت کردم که جواب منفی دادبخاطراختلاف سن.اینم بهش برخورده که دختره چرا رفته تحقیق ازدوستوآشنا و بعدم جواب رد بخاطر اختلاف سن!حالا واقعا تحمل نداره تحقیق کنن دربارش و آخرشم بگن نه.میگه جلوی فکوفامیل صورت خوشی نداره.چون شخص موجهی هست و آشناهم زیادداره و شهرم کوچیکه.میگه جوری به دختره بگو که مثلا نظرت درباره فلانی چیه؟آیا بیادخواستگاریت جواب مثبت میدی؟ کلا میخوادجوری بگم که دختره بگه آره یانه!! خوهیچ دختری همون اول که نمیادبگه آره فلانی خوبه بگو بیاد!یعنی خودم بودم که هیچوقت نمیگفتم. بهرحال هردختری باید به خانواده بگه اونام شایدتحقیق کنن.بنظرتون چیکارکنم؟!گیج شدم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
چ اشکال اگه واسطه ی پیوند بشی ولی فقط در حد معرف باش بقیه شو بده دست خودشون واقعیتا رو ب دختر بگو انتخاب با خودش مرد هم باید بپذیره هیچ خونواده ای بدونه شناخت و تحقیق جواب نمیدن
از صدای سخن عشق ندیدم خوشتر یادگاری که در این گنبد دوار بماند
عزیزم😅😅بخداخودمم دوس ندارم بخاطر تجربه قبلی ولی متاسفانه الان من آشنای نزدیک دخترم
سلام میشه خواهش کنم به من بگی باید چجوری واسطه یا خواستگاری کرد برادر منم داره سنش می ره بالا مادرم که بیماره و من باید برا داداشم دنبال کیس مناسب باشم ولی اصلا نمیدونم چجوری حرف بزنم که طرف مقابل جذب شه و موجه باشم و قابل اعتماد
طعنه ی خلق و جفای فلک و جور رقیب همه هیچ اند،اگر یار موافق باشد