2777
2789
عنوان

می خوام واسط خواستگاری بشم.چجوری برم بگم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 507 بازدید | 51 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب حق داره سنشو ک قایم نکرده و از اول میدونسته یا باید همون اول جواب رد میداد بخاطر اختلاف سن یا ی دلیل موجه تر میورد واسه رد کردن 

سه روز عزای عمومی بمناسبت شهادت سردار سرلشکر حاج قاسم سلیمانی اعلام شد لطفا با خوندن این امضا برای شادی روحشون صلوات بفرستید
ب دختره بگوقبل ازاینکه برن تحقیق فکراشوبکنه ببینه شرایط پسره رومیپسنده یانه بعدبرن تحقیق 

احسنت.اینجورم بایدباشه ولی دخترقبلیه رفت تحقیق بعدیادش اومد سنش بالاست

دردم از یار است و درمان نیز هم

چ اشکال اگه واسطه ی پیوند بشی ولی فقط در حد معرف باش بقیه شو بده دست خودشون واقعیتا رو ب دختر بگو انتخاب با خودش مرد هم باید بپذیره هیچ خونواده ای بدونه شناخت و تحقیق جواب نمیدن

از صدای سخن عشق ندیدم خوشتر                 یادگاری که در این گنبد دوار بماند
این خانم فوقش2سال بشه

شرایط آقا رو مطرح کن ببین در کل نظر دختر چیه و چه چیزایی براش مهمه

از اون ورم مخ طرف رو بزن که هیشکی بی تحقیق دختر شوهر نمیده و به هر دلیلی ممکنه رد کنن از این حرفا

واقعا واسطه شدن سخته

به نظرم حرف اقا پسر غیر منطقیه.  دختره که از خودش و بدون مشورت با خانواده  و بدون تحقیق که ...

آره بخدا.گرفتارشدیم باهاش.دیگه کجدارو مریض باهاش تا میکنیم که عذب نمونه فقط وگرنه تاحالاسرشو کوبیده بودم به دیوار😣

چ اشکال اگه واسطه ی پیوند بشی ولی فقط در حد معرف باش بقیه شو بده دست خودشون واقعیتا رو ب دختر بگو ان ...

آره منم فقط میگم کمکش کنم وگرنه باایرادایی که میگیره خیلی اعصابموخراب میکنه.مرسی از کمکت

شرايط پسر خوبه 

شرایطش عالیه.2شغل داره.آزادو دولتی.داره خونشو میسازه خانوادش معتمدن ولی این ایرادگیره.از تحقیق نمیترسه میگه زشته تحقیق کنن از فکوفامیلوآشنا!!!فکرمیکنه کیه😩😩

شرایط آقا رو مطرح کن ببین در کل نظر دختر چیه و چه چیزایی براش مهمه از اون ورم مخ طرف رو بزن که هیشک ...

هم بهش حق میدم چون سنش بالارفته حساس شده وهم نمیدم چون بی تحقیق که نمیشه!کلا موندم توش

عزیزم😅😅بخداخودمم دوس ندارم بخاطر تجربه قبلی ولی متاسفانه الان من آشنای نزدیک دخترم

سلام میشه خواهش کنم به من بگی باید چجوری واسطه یا خواستگاری کرد برادر منم داره سنش می ره بالا مادرم که بیماره و من باید برا داداشم دنبال کیس مناسب باشم ولی اصلا نمیدونم چجوری حرف بزنم که طرف مقابل جذب شه و موجه باشم و قابل اعتماد

طعنه ی خلق و جفای فلک و جور رقیب همه هیچ اند،اگر یار موافق  باشد
میای ثواب کنی کباب میشی اصلا دخالت نکن.  من تجربشو دارم.  اگر خوب شه میگن خودمون کردیم ب ...

اتفاقا مامانش همینجوره😂😂بد بشه تقصیرمنه خوب بشه میگه خودم گفتم این دخترو پیشنهادبده