2821
2789
عنوان

حالم از شوهرم بهم میخوره

493 بازدید | 29 پست

بهش پیام دادم گفتمش روزمون بخیر بعد پیام داده میگه سلام عزیزم اسنپم بعد نتش خاموشه،هیچ وقت نمیبخشمت دلبر خیانت کارم😔😔😩💔❤️‍🩹

حالم ازت بهم میخوره هرزه ی خیانت کار،هیچ وقت فکرشو نمیکردم بهم خیانت کنی🫡😀😅🙃

متاهل و متعهد آقایون سایت درخواست دوستی ندید لطفااااااا،اگه درخواستی ببینم ازش،کاربریشو میدم دست نینی یار تا کاربریشو مسدود کنن

تا مطمئن نشدی کاری نکن 

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یجاهایی آنتن ضعیفه یکم صبر کن خو

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️
تا مطمئن نشدی کاری نکن

گفت اسنپم‌پیام دادمش تو وات نتش خاموشه😔اسنپ کسی میگیره نتش روشنه دیگه

متاهل و متعهد آقایون سایت درخواست دوستی ندید لطفااااااا،اگه درخواستی ببینم ازش،کاربریشو میدم دست نینی یار تا کاربریشو مسدود کنن

و مایی ک مطمئن شدیم و با مدرک حرف زدیم بهمون گفتن شکاکید😅

دیوار حاشا بلنده 

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792