2821
2789
عنوان

حالم از شوهرم بهم میخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 493 بازدید | 29 پست
شوهرت اسنپ کار میکنه؟ من علاوه بر این ک نمیفهمم ربطش به خیانت چیه حتی نمیفهمم منظورت ازاین حرفا چیه ...

اره عزیزم اسنپ کارمیکنه،چون پیام دادمش تو واتساپ اینترنتش خاموشه،دو شب پیش روشن بود نت گوشیش الان خاموشه

متاهل و متعهد آقایون سایت درخواست دوستی ندید لطفااااااا،اگه درخواستی ببینم ازش،کاربریشو میدم دست نینی یار تا کاربریشو مسدود کنن

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

توهم زدی گمونم

توهم چیه بچه نیستم

متاهل و متعهد آقایون سایت درخواست دوستی ندید لطفااااااا،اگه درخواستی ببینم ازش،کاربریشو میدم دست نینی یار تا کاربریشو مسدود کنن

زنگ بزن خب.

جراتشو ندارم دستام یخن😔🥲

اها حالا فهمیدم

این همه بهش محبت کردم حالا خیانت کرده بهم خدا نابودش کنه

اها حالا فهمیدم

بعد مامانم میگه از کجا میدونی بهم براش تعریف کردم چیز خاصی نگفت🙃

بعد مامانم میگه از کجا میدونی بهم براش تعریف کردم چیز خاصی نگفت🙃

ببین اگه هیچی ندیدی و فقط برا این بوده خیلی تند رفتی نباید به مامانت میگفتی

چرا الکی شوهرتو پیش بقیه خراب میکنی؟؟ 

ببین اگه هیچی ندیدی و فقط برا این بوده خیلی تند رفتی نباید به مامانت میگفتیچرا الکی شوهرتو پیش بقیه ...

اجی حس میکنم‌ قضاوت کردم،دوتا خط داره یه ایرانسل و یه همراه اول،احتمالا باگوشیش حرف میزده که نتش خاموش بوده نتش روخط همراه اولشه براهمون خاموش بوده

اجی حس میکنم‌ قضاوت کردم،دوتا خط داره یه ایرانسل و یه همراه اول،احتمالا باگوشیش حرف میزده که نتش خام ...

بعد به مامانتم گفتی؟؟؟ 😐😐😐 خیلی بچه بازی درآوردیاااا

بعد به مامانتم گفتی؟؟؟ 😐😐😐 خیلی بچه بازی درآوردیاااا

اوهوم،میدونم کارم زشت بوده 

عزیزم شغلش اسنپه یاشغل دوم

شغل دومش

2825
2823
2791
2779
2792