2777
2789

من ازدواج اولم رو به اقوام و دوستای خانوادگیمون و حتی خیلی از دوستای خودم نگفتم تا اواخر که به یه تعداد کمی گفتیم؛ وقتی هم جدا شدیم نگفتیم یه مدت طولانی با هم زندگی کردیم.

و هنوز از جمع وسیع اقوام و دوست و آشنای خانوادگی و دوست و آشناهای خودم؛ یه تعدادی فکر می‌کنن اصلاً نمی‌دونن که من یکبار دیگر هم ازدواج کردم

یه تعدادی فکر می‌کنن یه نامزدی ساده بوده

یه تعداد اندکی میدونن ازدواج کردم

و یه تعداد اندک‌‌تر میدونن با چه کسی

اون‌موقع من نظر اطرافیانم به کتفم بود ولی الان فکر می‌کنم مهمه

اما باز هم به خواهرم که داره با یه آدم اشتباه ازدواج می‌کنه گفتم تو هم همینطوری در سکوت ازدواج کن و برو طرح 

اگر سازگار بودید اعلام می‌کنید؛ اگر هم نبودید که در سکوت تموم میشه و حداقل اطرافیان خودمون نمیفهمن چه غلطی کردی که بزنن توی سرت

خواهرا انتخاباتشون محشره ماشالا

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ولی خواهرم جوری جبهه گرفت انگار دارم بهش ناسزا میگمو هرچییییی دلش خواست بهم گفت

چون ترسیده ار اینکه خودشم طلاق بگیره به سرگذشت شما دچار شه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

خب وقتی اون ادم اشتباهه نزارید اصن با اون ادم اشتباه زندگی کنه 

فامیل ما فضولن محال ممکنه که نفهمن

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری دست دوتا دوست صمیمیه  ملوین و مهرسا🦋🤍.                 

ولی خواهرم جوری جبهه گرفت انگار دارم بهش ناسزا میگمو هرچییییی دلش خواست بهم گفت

بخاطر اینکه هنوز ازدواج نکرده منتظر جداییشی و مطمئنی جدا میشه. علتش همینه

دلسوزی کردی ولی اصلا درست مطرح نکردی

با کسی ازدواج نکنید که حتی در شان نباشه که به دیگران معرفیش کنید نامزدی و آشنایی هم برای قبل ازدواجه نه طرح برای جدایی بعدش

سایه‌‌هستم۲۰‌واندی‌ساله؛درحال‌طی‌کردن‌پروسه‌خانوم‌وکیل‌شدن:) ‌من‌صرفا‌نظرمو‌برای‌استاترمی‌نویسم:/