2777
2789
عنوان

اگر یه دختری توی فامیلتون اینجوری ازدواج کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1828 بازدید | 57 پست

چرا فقط از طریق انتقال تجربیات و نصیحت و صحبت کردن میخواین متقاعدش کنین که ازدواجش اشتباهه؟؟ 

به صورت واقعی نشونش بدین 

مثلا پدر و مادرتون بگن اگر با این آقا ازدواج کنه ما هیچ گونه پشتوانه مالی برای همسرت و خودت نداریم 

شاید اینجوری اون آقاهه میفهمه پولی درکار نیست و بره پی زندگیش

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم 

بببخشیدا ببخشیدا دلم میخواد خواهرتو ی دل سیر کتک بزنم 

اخه مگه پسره چی داره ها 

بگو نامزد باش 

ثبت رسمی نکن این پسر واست کیسه دوخته 

از ی دکتر عجیب همچین تصمیم اشتباهی

ولی خواهرم جوری جبهه گرفت انگار دارم بهش ناسزا میگمو هرچییییی دلش خواست بهم گفت

مریم جون دلیلی که شما به فامیل اعلام نکردید در زمان عقد خودتون بخاطر شرایط ویژه تاحدی به نظر منطقی نامزد سابقتون بود واگر ایشان موافق بودن حتما به همه با افتخار وعشق اعلام می کردید. واقیعت این هست که هم بخاطر ابراز عشق دوطرف به هم اعلام نکردنش عجیبه و دربعضی خانواده ها مراسم نگرفتن هم خودش یک ابهامات+۱۸ دربعضی خانواده ها ایجاد می کنه. اگر باور دارید که فقط ۲۰ درصد پسرها واجد شرایط ازدواج به خواهرتون باشند بعدا درصد زیادیش ریزش می کنه چه فامیل بدونه و چه ندونه چون این افراد ازسطح بالای جامعه هستند وحساسیت های بالایی دارند. صحبت شما باخواهرتون هم به طور غیر مستقیم نشان دهنده بدگمانی به خوشبختی خواهرتون بوده از دید خواهرتون وفقط خواستید راه حل نشون بدید که گندی که میزنی رو دوست وآشنا نفهمن. 

عزیزم بببخشیدا ببخشیدا دلم میخواد خواهرتو ی دل سیر کتک بزنم اخه مگه پسره چی داره ها بگو نامزد باش ثب ...

خودمم همینطور :(((

منم میگم برو بیا صبرکن

ولی تحملش به صفر رسیده و میخواد عقد کنه

بیشتر از اون از پدر و مادرم در عجبم و حرص میخورم

مریم جون دلیلی که شما به فامیل اعلام نکردید در زمان عقد خودتون بخاطر شرایط ویژه تاحدی به نظر منطقی ن ...

خواهرم هم تیکه همین رو بهم میندازه که اون تو رو گردن نمی‌گرفت ولی این کن رو میخواد

میگم خب این پسره باید از خداش هم باشه

و صادقانه از یه جایی اون مخفی کاری بهم فشار میاورد ولی خب اگر مخفی هم نبود بعد جدایی آبروم از این هم بیشتر می‌رفت 

من مشکلم مراسم نیست و میگم اصلا کسی نفهمه که این داره ازدواج میکنه چون احتمال پشیمونی زیاده و متاسفانه درجامعه‌ی ما برچسب مطلقه برای زن زشت‌تر از دوست دختر بودن و… هست و این بارها همه‌ی ما به وضوح دیدیم پس باز اینجوری احتمال ازدواج دیگر یا حتی مجرد موندن با آرامش براش بیشتره

خواهرم هم تیکه همین رو بهم میندازه که اون تو رو گردن نمی‌گرفت ولی این کن رو میخوادمیگم خب این پسره ب ...

دغدغه هات درک می کنم ولی باید این رو هم در نظر بگیرین که ا بلاخره یک دوست صمیمی  نانجیب یا خود همین دوست پسر خواهرتون میتونن توفضای مجازی عکس وفیلم و مدارک ازدواج با خواهرتون رو برای فامیل یا خواستگار آینده ی خواهرتون بفرستن و مشکلات بزرگی ایجاد کنند.

ازدواج شما  با کسی بود که به خاطر شهرتش نمیتونسته با عکس وفیلم  تهدید کنه ولی خواستگار خواهرتون میتونه پس خودتون رو اذیت نکنید نهایتا خواهرتون به یک کشور دیگه مهاجرت می کنه وبیا فرض کنیم که خوشبخت بشه ویا خودش از ازدواج پشیمون بشه. 

دغدغه هات درک می کنم ولی باید این رو هم در نظر بگیرین که ا بلاخره یک دوست صمیمی نانجیب یا خود همین ...

در ازدواج ما من در موقعیت تهدید کردن بودم😅

که نکردم چون آبروی خودمم برام مهم بود

این پسره یا هرکس دیگه‌ای هم حتما یه نیم نگاهی به ازدواج مجدد‌ و آینده خودش داشته باشه بالاخره هر دوطرف با هم در موقعیت بدی قرار میگیرن حالا  زن خیلی بیشتر

کلاً هم که خواهرم به هیچی کوتاه نیومد و هم میخواد ازدواج کنه هم میخواد آقایی رو بکنه تو چشم همه؛ انگار چی هست🤦🏼‍♀️

قراره ازدواج کنن؟!!!!یا فعلا قطعی نشده؟نمیشه دوست بمونن؟چه اجباریه ازدواج کنن حالا

میخواد دی عقد کنه

نظر منم همینه یا دوست بمونه

یا اگر میخواد ازدواج کنه در سکوت توی تایمی که میخواد تشریف ببره طرح شاید همون موقع هم پشیمون شد و در سکوت هم جدا شد و حداقل دوست و فامیل نفهمیدن چه غلطی کرده

میخواد دی عقد کنهنظر منم همینه یا دوست بمونهیا اگر میخواد ازدواج کنه در سکوت توی تایمی که میخواد تشر ...

یا خدا

چرا انقدر ازدواج رو دوست داره؟الان کمتر دختر پسری حاضر میشن ازدواج کنن 

خصوصا ک خواعرت اصلا محدود نیست

یکسری فقط به عشق ازادی دوران ازدواج میخوان از خونه پدر برن

من حتی میگم ارتباط هم داشته باشه ولی ازدواج نه

مشکلات بعدش خیلی زیاده

حتی بنظرم دوست پسر رسمیش باشه و باهاش همه جا بره ولی ازدواج نه

یا خداچرا انقدر ازدواج رو دوست داره؟الان کمتر دختر پسری حاضر میشن ازدواج کنن خصوصا ک خواعرت اصلا محد ...

این شوق ازدواجش به من رفته 😅 البته بازم شوق من در این سن از این کمتر بود

دیگه همه جور آزادی داره چه به تنهایی چه با اون پسر بی‌شخصیت همه جا هم باهاش میره و میاد محدودیتی نیست که به سبب اون شوهر کنه

این شوق ازدواجش به من رفته 😅 البته بازم شوق من در این سن از این کمتر بوددیگه همه جور آزادی داره چه ...

🤣🤣🤣🤣

عجبااااا

من اعتقادی به دعا و اینجور چیزا ندارم ولی بنظرم براش دعا گرفتن ک اینطوری شیفته شده اوووونم در حد ازدوااااج