2777
2789
عنوان

اگر یه دختری توی فامیلتون اینجوری ازدواج کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1828 بازدید | 57 پست
با کسی ازدواج نکنید که حتی در شان نباشه که به دیگران معرفیش کنید نامزدی و آشنایی هم برای قبل ازدواجه ...

گفتن و نگفتن من برای حفظ شان نبود

در مورد خواهرم هم اگر بیایم حساب کنیم باتوجه به موقعیتش ۸۰ درصد پسرها در شانش نیستن

ولی بازم حرف من شان نیست؛ حرف من این هست که میدونم تصمیمش هیجانی هست و فردا روز پشیمون میشه و باید جواب طعنه و تیکه مردم رو بده

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

حالا میخوام بدونم شما براتون مهمه که دختر فامیل یا دوست خانوادگیتون بهتون بگه ازدواج کرده یا نه؟آیا ...

خب نگه بعد بفهمم آره میفهمم نقطه ضعف داشته(میدونم نباید قضاوت کرد ولی ما آدما معمولا قضاوت میکنیم)

اگه قرار به نگفتنه باید مطمئن باشید جایی درز نمیکنه

خواهر شما هم ؟

چیشد که این حرفو زدی؟

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
چیز بدی گفتم ؟ببخشید صرفا حس کردم تجربه مشابه برای اطرافیان پیش اومده

نه، من یه جور دیگه برداشت کردم فکر نکردم واقعا داری میپرسی

من خواهر ندارم ولی توی خانواده های ناکارآمد زیاد دیدم خواهر برادر ها همشون توی ازدواجشون یا شغلشون و .. شکست خوردن

یه وقتایی مشکل فقط از خود اون شخص نیست

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
نه، من یه جور دیگه برداشت کردم فکر نکردم واقعا داری میپرسیمن خواهر ندارم ولی توی خانواده های ناکارآم ...

از چیه به نظرتون ؟

معذرت میخوام میشه بگید چی برداشت کردید از حرفم ؟

خیلی ساده ام من🫠

از چیه به نظرتون ؟معذرت میخوام میشه بگید چی برداشت کردید از حرفم ؟خیلی ساده ام من🫠

دیدی مثلا به خواهر مادر طرف یه حرفی میزنن؟

مثلا از حرف طرف ناراحت میشن میگن خواهرت اینجوریه؟

من اینجوری برداشت کردم

این مشکلاتی هم که گریبان کل فرزندان یک خانواده رو میگیره طرحواره هایی هست که پدر مادر برا بچه ایجاد کردن

نشون میده اون خانواده ناکارآمد بوده

دیدی مثلا به خواهر مادر طرف یه حرفی میزنن؟مثلا از حرف طرف ناراحت میشن میگن خواهرت اینجوریه؟من اینجور ...

اها.نه عزیزم این چه حرفیه خدا نکنه .شما خیلی محترمید برام ❤️

آره شاید 

گاهی هم بچه ها کلا خوشی میزنه زیر دلشون 

فک میکنن تو ازدواج هم همینطوری میتونن موفق عمل کنن

انقدر دلم میخواست خانواده منم همش پشتم بودن 

بعد منم حماقت میکردم 😂😂😂

متاسفانه آنقدر 💩 تو روحیاتم که نه خودم میتونم برم سراغ یه پسر حسابی 

نه یه ادم حسابی میاد سمتم 🫠

یه دورم بخاطر این افسرده شدم

اینجوری اگر بقیه بفهمن مخفی کاری کردید و دروغ تون لو بره بهتون شک میکنن که مگه چه مشکلی داشتن مخفی کردن یا نکنه تعداد ازدواج شون بالا بوده و ما شانسی یکیش رو فهمیدیم

خوبی ازدواج، علنی بودن رابطه دختر و پسره 

اگر قرار باشه مخفی باشه فقط بذر شک در ذهن بقیه کاشته میشه و روی وجهه خانواده تون تاثیر بد میذاره   

خواهرتون چند سالشه احساس میکنم یه نوجوان ۱۸،۱۹ ساله هس و ناپخته رفتار میکننشما چه جوری تونستین ازدوا ...

تهران زندگی میکنن 

مسلما فرهنگشون پذیرفته این جور موارد رو .و قابل اجرا هم هست . اون جغرافیا میپذیره چنین رفتاری رو

محیط های کوچیک خب خیلی سخته و اصلا نمیشه چنین چیزی .

تهران زندگی میکنن مسلما فرهنگشون پذیرفته این جور موارد رو .و قابل اجرا هم هست . اون جغرافیا میپذیره ...

دقیقا درسته 

محیط زندگی خیلی تو شکل گیری نوع طرز فکر ، سطح فرهنگ و آدما و چیزهای دیگه تاثیر داره