2777
2789

من یه مدته واسه کنکور شروع کردم تقریبا ۹تا ۱۲ساعت میخونم

پایم صفر نیست ولی خیلی خوبم نیست تست زیاد کار نکردم

بنظرتون واسه کدوم فصلای فیزیک و ریاضی نیاز به فیلم هست؟

یا کدوم استاد واسه هر فصل ۴ تا تخصصی مناسب تره؟

اگه راهنمایی کنید ممنون میشم

فقط یه چیز میگم

اگر حداقل نصف ساعت مطالعه ات تست نیست باید یه خبر بد بهت بدم، خوندنت به مفت نمی ارزه و هیچ نتیجه ای برات نداره 

🩷سزاموئید=اصطلاح آناتومیکال برای استخوان های کنجدی بدن؛الهام گرفته از جثهٔ ریزنقشم(اردیبهشت 1403)|| من تنهاییام رو کشیدم،حسرتام رو خوردم،حس مضخرف ناکافی بودن رو بیشتر از هرکسی از نبودنات و نخواستنات تجربه کردم،فرصتام رو هم دادم،دیگه درست هم بشی و بیای سراغم منم که دیگه "نمیخوام".(29فروردین1404)||من تمام خاطراتی که حتی در ذهنم از تو داشتم را پاک کردم دیگر تمایلی برای فکرکردن به آنها ندارم، خاطرات خوبت حسرت و نفس عمیقی را در من زنده میکند و خاطرات بد ات نفرت و دل شکستگی را، هیچکدامشان را نمیخواهم یادآوری کنم، از تو برای من فقط یک حس به جا مانده، یک حس قدیمی و کمرنگ که گه گداری از دلم میگذرد... (10تیر 1404)|| فکرمیکردم از تو درمان شده ام، مثل مخدری که از خون بیرون میرود. خواستم بنویسم سم، دلم نیامد. هم آینده ای برایمان وجود ندارد و هم ترک عادت فکرکردن به تو برایم غیرممکن شده است. هم نمی‌خواهم برگردی و هم دلم برایت تنگ شده، نمی‌دانم اگر دوباره پیغامی از تو بگیرم چه حسی خواهم داشت(27 تیر 1404)|| پس از تو، دیگر پذیرش نبودن ها، رفتن ها و پذیرش اینکه انسان ها نا امید کننده اند برایم راحت تر است (16شهریور1404)|| از من انسان جدیدی ساخته شده،کمی بی عاطفه تر کمی قدرتمند تر، کمی اجتماعی تر، اما در حق مردم مهربان تر شده ام، هنوز اعتقاد دارم اعمال انسان به او برمیگردد، از نگاه به گذشته بدم می آید، گذشته برای من تمام شده(1 آذر 1404)|||

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من حقیقتا شوهرم یه مدت مشاور کنکور بود ولی الان نیست خودمم یه مدت برا کنکور لق و تق خوندم اما چون بچه و کار داشتم ول کردم ولی به هر حال راهنمایی کنم برات اینکه برای زیست فرهمند ببین 

شیمی استاد فراهانی 

فیزیک استاد شجاعی ماز 

ریاضی استاد کرمی 

برای فیزیکم از فصلای پایه یازدهم حذفی داشته باشی خیلی بهتره برای ریاضی نمیدونم 

آریا عشق مامان❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

فقط یه چیز میگماگر حداقل نصف ساعت مطالعه ات تست نیست باید یه خبر بد بهت بدم، خوندنت به مفت نمی ارزه ...

اخه من عقبم باید خودمو اول به مباحث برسونم تا تستارو زیاد کنم

چیکار کنم؟تستام کمه حجم فیلما هم زیاده

امسال با اینکه بچه داشتم ولی به مصاحبه فوریت پزشکی دعوت شدم اما مسئله ای پیش اومد اصلا نتونستم برم مصاحبه 

و چون خونه ما شیراز هست مجبور بودم فقط شیراز رو بزنم که متاسفانه رتبه خوبی میخواد و هیچی نیوردم هیچی 

اخه من عقبم باید خودمو اول به مباحث برسونم تا تستارو زیاد کنمچیکار کنم؟تستام کمه حجم فیلما هم زیاده

ببین داری وقتتو تلف میکنی

گوش بده به حرفم، یکماه دیگه برمیگردی میبینی از چیزایی که خوندی هیچ خروجی ای توی آزمون ها نداری! 

انگار داری هیچی نمیخونی

کاش میشد اهمیت این موضوع رو بهت بفهمونم که اشتباه نکنی... 

🩷سزاموئید=اصطلاح آناتومیکال برای استخوان های کنجدی بدن؛الهام گرفته از جثهٔ ریزنقشم(اردیبهشت 1403)|| من تنهاییام رو کشیدم،حسرتام رو خوردم،حس مضخرف ناکافی بودن رو بیشتر از هرکسی از نبودنات و نخواستنات تجربه کردم،فرصتام رو هم دادم،دیگه درست هم بشی و بیای سراغم منم که دیگه "نمیخوام".(29فروردین1404)||من تمام خاطراتی که حتی در ذهنم از تو داشتم را پاک کردم دیگر تمایلی برای فکرکردن به آنها ندارم، خاطرات خوبت حسرت و نفس عمیقی را در من زنده میکند و خاطرات بد ات نفرت و دل شکستگی را، هیچکدامشان را نمیخواهم یادآوری کنم، از تو برای من فقط یک حس به جا مانده، یک حس قدیمی و کمرنگ که گه گداری از دلم میگذرد... (10تیر 1404)|| فکرمیکردم از تو درمان شده ام، مثل مخدری که از خون بیرون میرود. خواستم بنویسم سم، دلم نیامد. هم آینده ای برایمان وجود ندارد و هم ترک عادت فکرکردن به تو برایم غیرممکن شده است. هم نمی‌خواهم برگردی و هم دلم برایت تنگ شده، نمی‌دانم اگر دوباره پیغامی از تو بگیرم چه حسی خواهم داشت(27 تیر 1404)|| پس از تو، دیگر پذیرش نبودن ها، رفتن ها و پذیرش اینکه انسان ها نا امید کننده اند برایم راحت تر است (16شهریور1404)|| از من انسان جدیدی ساخته شده،کمی بی عاطفه تر کمی قدرتمند تر، کمی اجتماعی تر، اما در حق مردم مهربان تر شده ام، هنوز اعتقاد دارم اعمال انسان به او برمیگردد، از نگاه به گذشته بدم می آید، گذشته برای من تمام شده(1 آذر 1404)|||

چطوری با بچه درس میخونی ؟

حقیقتا خیلی سختههه خیلییی ولی صبح ها که خوابه زودتر بیدار میشم میخونم یا هر وقت شوهرم شیفت نباشه بچه رو باید بدم بهش خودم برم حداقل 1 یا 1.5 بخونم 

ببین داری وقتتو تلف میکنیگوش بده به حرفم، یکماه دیگه برمیگردی میبینی از چیزایی که خوندی هیچ خروجی ای ...

یعنی سریع مباحثو بخونم برم سراغ تست؟

۱ونیم ساعت مباحث ۲تا ۳ ساعت تست و تشریحی؟

یعنی سریع مباحثو بخونم برم سراغ تست؟۱ونیم ساعت مباحث ۲تا ۳ ساعت تست و تشریحی؟

رتبه 11 تجربی سال خودم مشاورش با مشاور من یکی بود

گاهی روزای مشاوره اش با من یکی میشد، وقتی با مشاورم حرف میزد میگفت من اصلا کتابو نمیخونم مستقیم. سرکلاس گوش میدم و نکته برداری میکنم، بعد میرم توی خونه شروع میکنم تست زدن از همون مبحث... لازم نیست اصلا جواب تستو درست بده ها... میرفت جواب تستو از توی کتاب پیدا می‌کرد و همون تیمه رو میخوند، و همینطوری با پیدا کردن جوابا کاملا مسلط میشد به مبحث. خب؟ 

نه اینکه بری تفریحی 20_30تا تست بزنیا! نه... اینی که میگم روشش این بود از هر سرفصلی 800_900 تا تست میزد. 

حالا اگر تو این کارو نمیکنی حداقل به ازای هر یکساعت خوندنت یکساعت تست بزن

فقط یه چیز میگماگر حداقل نصف ساعت مطالعه ات تست نیست باید یه خبر بد بهت بدم، خوندنت به مفت نمی ارزه ...

فعلا هنوز اول سالیم نیاز نیست الان نصف مطالعه تست باشه 

الان بیشتر تمرکز رو اموزشه 

اگر جوابتو ندادم بدون ارزشش رو نداشتی باهات وارد بحث بشم...خدايا يكارى كن مجبور شم به همه شيرينى بدم.