2777
2789
عنوان

برادرشوهر پرو....

2209 بازدید | 95 پست

ی برادرشوهردارم خیلی عصبی و بیعقله!کلا هیچکی ادم حسابش نمیکنه.....

پریروز داشتیم میرفتیم خونه خواهرشوهرم مهمونی طبق معمول این اضافه م با مابود!توماشین برگشته میگ چندتا مرغ هس بیا برام بپز همشو!(خونه دیوار بدیواره مادرشم خونه نیس و مسافرته مجرده).....خیلیم طلبکارانه و دستوری!نه ی ادبی نه ی لطفا یه ببخشید ساده حتی!(چندروز پیشم شام امد خونمون و ی قابلمه ماکارانی پخته دادم بردش)......چیزی نگفتم...برگشتین ساعت۱شب تو راه گف الا مث بچه خوب بامن میای مرغارو میپزی من غذاندارم وگرنه میگم دخترخالم بیاد بپزه(دخترخالش تو ی محله باهامون).....منم گفتم همین الان.....نرفتم...........از دیروز چنددفعه بهم زنگ زد جواب نداده بودم امروزم زنگ زد جواب دادم گف شمارع دخترخالمو میخواستم برا مرغا ک از شوهرش گرفتم.....منم گفتم تو چقدضایعه ای!خدافظی کردم......

پارسال یبار اینجوری تنها بود رفتم براش ۲مدل غذا بمقدار زیاد پختم چون دیرم شده بود رفتم خونمون بعدم پرو پرو گف امدی برام کلی ظرف دراوردی!ظرفای تورم من باید بشورم؟منم گفتم بجا دستت درد نکنس؟....

چندروز پیشم سفارش لازانیا میداد گفتم فر ندارید....

مطمنم بازم خرفشو میکشه وسط مخصوصا ک نرفتم!..بنظرتون چی بگم بهش؟

اقا لایک نکنید اه......

این قرار بوده شوهرت شه اشتباهی برادرشوهرت شده با این لحنش بیشعور

https://abzarek.ir/service-p/msg/2327236🖤دیگر هیچوقت من  تو را ندارم اما ، تو را تا ابد دوست خواهم داشت ________در سرم جنگ های زیادیست که تنها کشته اش منم 💔🥀  یک شرقیِ غمگین ... https://abzarek.ir/service-p/msg/2320420 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بگو نوکر بابات غلام سیاه😒

مرتیکه اوشکول

دوستای عزیزم ممنون ک واس بچه دار شدنم دعا کردین. عاشقتونم. اللهم صلی علی محمد و آل محمد. این صلوات برا همه ی منتظرا و حاجتمندا. منو نی نیم رو هم به یه صلوات مهمون کنین😇

همینجوری ادامه بده آدم حسابش نکن  بزار هر چی میخواد دستور بده تو فقط بپیچونش 😊

آهای غمی که مثله یه بختک رو سینه من شده ای آواره    از گلوی من  دستاتو بردار، دستاتو بردار  از گلوی من از گلوی من دستاتو بردار ، دستاتو بردار      💔 جای خالیت تو قلبم یه سوراخه عمیقه ،بابایی💔                    
شک ندارم همچین پسری زنشو بدبخت میکنه 

اتفاقا این جور پسرایک زن ذلیلایی هستن لنگه ندارن به برادرامون فکر کنید

خدایا به زن هایمان حیا وبه مردانمان غیرت عطا بفرما.تا زندگی های همه خواهران و برادرانم از ادم تا خاتم باصلح وصفا وعشق پایدار بمونه 🙏🙏🙏