2777
2789
عنوان

برادرشوهر پرو....

| مشاهده متن کامل بحث + 2209 بازدید | 95 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم برادرشوهرم میگفت  شونه هامو ماساژ بده !( نا گفته نماند محرم و هم سن  هستیم)

چجوری با برادر شوهر محرم هستی 

از صدای سخن عشق ندیدم خوشتر                 یادگاری که در این گنبد دوار بماند
مادرشوهرم دوتامونو شیر داده

پس اینطوری شوهرتم محرم میشه مگه نه؟

یه صلوات برای سـلامـتی محمد سبحانم میفرستی😍اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم تیکر تولد یک سالگی پسرمه(1398/8/21)

خب چرا روز بعدش نرفتی براش غذا درست کنی؟

مادرشوهرپدرشوهرمن هروقت خونه نباشن، جاریم که همسایه شونه، برادرشوهر و خواهرشوهرمو میبره خونه خودشون بهشون غذا میده

امیدوارم حاجت دلت با حکمت خدایت یکی باشد...
خب چرا روز بعدش نرفتی براش غذا درست کنی؟ مادرشوهرپدرشوهرمن هروقت خونه نباشن، جاریم که همسایه شونه، ...

منم با این که باهاشوه قط رابطه ام چون برادر شوهرم خونه تنهاس هرشب براش شام میدم شوهرم ببره 

یه صلوات برای سـلامـتی محمد سبحانم میفرستی😍اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم تیکر تولد یک سالگی پسرمه(1398/8/21)
پس اینطوری شوهرتم محرم میشه مگه نه؟

نههه دیگه چون دوتامون باهم شیر خوردیم میشیم مثل خواهر برادر 

شوهرم پنج سال بزرگتر از منه

روی سنگ قبرم بنویسید این اولین  باری نبود که مرد