2777
2789
عنوان

خانومای اقدام به بارداری بیاین

128 بازدید | 22 پست

خانوما من ۸ ماهه اقدام به بارداریم شمام قبل پریود ۱۰ روز مونده علامت پریودی دارین درد زیر شکم انگار ادم داره پریود میشه؟؟؟احساس میکنم چیزیمه غیر عادیه

بعد دینکه کسی بوده با فولیکول پایین باردار بشه؟؟؟

هرگاه انساني انسان ديگري را به گناهي كه نكرده نسبت دهد نميرد تا خود به ان گناه مرتكب شود❤️❤️خدا جونم ارزومو بر اورده كن 🙏🏻

۸ام وقت دکتر دارم‌هنوز بهم قرص نداده تورو خدا دعام کنین دوستان

هرگاه انساني انسان ديگري را به گناهي كه نكرده نسبت دهد نميرد تا خود به ان گناه مرتكب شود❤️❤️خدا جونم ارزومو بر اورده كن 🙏🏻

اون دردها اگر مشکل یا بیمار زنان خاصی نداری......بخاطر سردی بدنته.گرمی بخور.هر روز چایی زنحبیل نبات.چیزهای گرم.بهتر میشه دردهات خیلی

با فولی کوچیک هم خیلیییی بعیده بارداری.البته چیز مهمی نیس با مصرف قرص بزرگ میشه

پایانی برای قصه ها نیست.....چرا که نه گوسفندان عاقل میشوند و نه گرگها سیر  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون دردها اگر مشکل یا بیمار زنان خاصی نداری......بخاطر سردی بدنته.گرمی بخور.هر روز چایی زنحبیل نبات. ...

انقدر گرمی میخورم که هیچ تاثیری نداره 😭😭😭😭 دعا کنین زودتر ۸ام شه برم دکتر

چقدر باید منتظر بود تا باردار بشیم 

من دیگه دارم دق میکنم😭😭

وای دقیقاً مث منی ۸ ماه اقدام بی نتیجه داشتم. همه چی رو هم امتحان کردم. فولیکولام بالغ نمیشن با ه ...

خسته شدم منم😭😭😭😭

چی بگم والا.....من که خودم 3ساله.دیگه چه نظری بدم.ولی تحت نظر دکتر باشی زودتر نتیجه میگیری.معمولا پنج شش ماه

پایانی برای قصه ها نیست.....چرا که نه گوسفندان عاقل میشوند و نه گرگها سیر  

بزودی زود... 😊

ماها باید امیدوار باشیم...

انرژی های منفی رو از خودمون دور کنیم

زیرشکم (محل تخمدان ها) رو هرروز ماساژ بدیم و با تخمدانامون حرف بزنیم. بگیم تخمدانهای عزیزم بیدارشین... هرچقد ک تا الان استراحت کردین بسه!! من ازتون بچه میخواماااا... تموم چشم امیدم ب شماهاست... بیشتر ازین منتظرم نذارین و....

بچه ها دلمونو خوش کنیم. خودمونو سرگرم کنیم با کارای مختلف تا از فکرش در بیایم... هرچقدر سرخوش تر و بیخیال تر باشیم زودتر نتیجه میگیریم. 

🍃🌻 عشقای من  یا لایک کنید یا ریپلای 🥀 با تشکر 😻💐
چی بگم والا.....من که خودم 3ساله.دیگه چه نظری بدم.ولی تحت نظر دکتر باشی زودتر نتیجه میگیری.معمولا پن ...

تحت نظر یه دکتر گاو بودم هیچ تاثیری نداشت فقط ویزیت ازم گرفت هیچی به هیچی امیدوارم فقط☹☹☹☹

بزودی زود... 😊 ماها باید امیدوار باشیم... انرژی های منفی رو از خودمون دور کنیم زیرشکم (محل تخمدا ...

امیدوارم واقعا درست گفتی باید همین کارو کرد☹☹☹

امیدوارم واقعا درست گفتی باید همین کارو کرد☹☹☹

آره عزیزم امیدوار باش.

شبا قبل از خواب زیر شکمتو ماساژ بده و چندتا بسم الله بگو  بعدش دعای فرج رو بخون و بعدش هم چندتا صلوات بفرست. اینو ی بزرگواری ب من گفت. میگه خیلی موثره...

دعای فرج اینه:

🍃🌻 عشقای من  یا لایک کنید یا ریپلای 🥀 با تشکر 😻💐