اره واقعا چی میشه کرد چقد اعتراض کنن مردم من خودم خوندم چقد آمار هپاتیت رفته بالا تو خوزستان توچندسا ...
یه مشت دله دزد شده سرکرده های دولت. هر چی بدبختی میکشیم زیر سر همیناست. تازه دیشب میگفتن به مردم اطمینان میدهیم انقلاب پابرجا بماند. خودشونم میدونن ریددددددن
بحث اینه گلم اب شرب خوزستانو بردن به اسم اب مازاد که ببرن واسه کشاورزی اصفهان اونوقت تالابای ما شده ...
خدا لعنت کنه این دولتو که هر چی دزده شدن رییسش. با پول اب و نفت مملکت ما اونور رو کلا خریدن هروقتم مملکت ریخت بهم تشریف میبرن اونور و میگن گور بابای مردم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
کم کم باید اب دسشویی خودمونو تصفیه کنن به خوردمون بدن😷😷😷😷
همه جای دنیا همینکارو میکنن تا ابهای زیر زمینی حفظ بشه.ولی اینجا نمیتونن چون تسویه اب واقعا هزینه زیادی داره چه برسه به فاضلاب!!!پس بهتره همچنان ملت قناعت کنن و سختی بکشند تا اغازاده ها و خانوم زاده ها یه وقت از کیف و کوکشون نیفتند
ماهِ درخشنده چو پنهان شود شب پرهِ بازیگر میدان شود...