2777
2789
اره واقعا چی میشه کرد چقد اعتراض کنن مردم من خودم خوندم چقد آمار هپاتیت رفته بالا تو خوزستان توچندسا ...

یه مشت دله دزد شده سرکرده های دولت. هر چی بدبختی میکشیم زیر سر همیناست. تازه دیشب میگفتن به مردم اطمینان میدهیم انقلاب پابرجا بماند. خودشونم میدونن ریددددددن

❤❤❤حال خوبیه که دارمت ❤❤❤
بحث اینه گلم اب شرب خوزستانو بردن به اسم اب مازاد که ببرن واسه کشاورزی اصفهان اونوقت تالابای ما شده ...

خدا لعنت کنه این دولتو که هر چی دزده شدن رییسش.  با پول اب و نفت مملکت ما اونور رو کلا خریدن هروقتم مملکت ریخت بهم تشریف میبرن اونور و میگن گور بابای مردم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه مشت دله دزد شده سرکرده های دولت. هر چی بدبختی میکشیم زیر سر همیناست. تازه دیشب میگفتن به مردم اطم ...

واقعا واقعااا تو هیچ کارشون منافع مردمو درنظر نمیگیرن هیچییی فقط وفقط خودشون وجیب خودشون خجالتم نمیکشن 

اگر براتون مقدوره واسه خوشبختی و عاقبت بخیری دنیا واخرت  همه مردم و جوونا از جمله خودم دعاکنین❤🧡
بچه ها بحثو سیاسی نکنید 😕😕😕😕😕

واقعا تا کی سکوت کنیم که هی بخوان به اسم دین و انقلاب بکنن تو پاچمون؟ کدوم انقلاب؟ مردم نون و اب ندارن که بخورن انقلاب به چه دردشون میخوره

کم کم باید اب دسشویی خودمونو تصفیه کنن به خوردمون بدن😷😷😷😷

همه جای دنیا همینکارو میکنن تا ابهای زیر زمینی حفظ بشه.ولی اینجا نمیتونن  چون تسویه اب واقعا هزینه زیادی داره چه برسه به فاضلاب!!!پس بهتره همچنان ملت قناعت کنن و سختی بکشند تا اغازاده ها و خانوم زاده ها یه وقت از کیف و کوکشون نیفتند 

ماهِ درخشنده چو پنهان شود                                    شب پرهِ بازیگر میدان شود...
والا آب خوزستان رو هم میدزدن میدن به اصفهان. گردوخاک خوزستان بخاطر اینه که آب مون رو بردن و زمین ها ...

کدوم اب ما که اب ندیدیم تو اصفهان معلوم نیست کجا بردن به اسم اصفهان

هرروز که از خواب بیدار میشید اگه دیدید تو ایران اتفاق ناراحت کننده‌ای نیفتاده تعجب نکنید  صفحه رو یه رفرش کنید خودش درست میشه🙄