2777
2789

ماهم اعلان کردن امسال میران کمبود اب وبرق تواستان خوزستان تو ۵۰سال اخیر بی سابقست 

همشم برقمون میره برقم که میره اب قطع میشه چون پمپ اب داره  خونه ها توی خوزستان کلا یه بدبختی درپیش داریم حالا

اگر براتون مقدوره واسه خوشبختی و عاقبت بخیری دنیا واخرت  همه مردم و جوونا از جمله خودم دعاکنین❤🧡

الانم جیره بندی میشه فکر کردین اتفاق خاصی میفته ملت تا توی جیبیشون اب ذخیره میکنن برای فردا که مثلا قراره قطع بشه.پس فردا هرچی استفاده نکردن رو دور میریزن به همین راحتی...

ماهِ درخشنده چو پنهان شود                                    شب پرهِ بازیگر میدان شود...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا ما که هم پمپ داریم هم تانک. انقد اب شهرو دزدیدن دادن به بقیه حالا برن از اونا بگیرن برا ما. فکر کردن با جیره بندی مشکر حل میشه. تازه مشکل رو مشکل اضافه میشه و اصراف هم بیشتر میشه 

❤❤❤حال خوبیه که دارمت ❤❤❤
عزیزم خیرات نمیکنن میفروشن .ما یزد ساکن هستیم هرسال آب رو میفروحتن ب اینجا ولی امسال ندادن

همون فروختنم فرقی نمیکنه آخرش پولاشو خود آقازاده ها میدزدن فقط مردمن ک وسط اینجا هرروز بدبخت تر از دیروز میشن

والا آب خوزستان رو هم میدزدن میدن به اصفهان. گردوخاک خوزستان بخاطر اینه که آب مون رو بردن و زمین ها ...

اره بخدا تمام تالابا خشک منشا خاک ازعراق کم بود داخلی هم شده قوز بالاقوز 

از اون ور هی عرض کارونو کم میکنن ساحلشو زیاد میکنن که فک کنیم کارون پر اب درحالی که باریکش کردن قبلا کشتی ازتو کارون رد میشده الان قایق موتوری به زور میره 

اگر براتون مقدوره واسه خوشبختی و عاقبت بخیری دنیا واخرت  همه مردم و جوونا از جمله خودم دعاکنین❤🧡
به نظرم جیره بندی هم بشه باید حداکثر سه ساعت قطع بشه اخه الان ۶ ساعته دیوانه شدیم خبر هم که نداشتیم

الانم قطع نیست اگه پمپ داشتیم ابو میکشید بالا براتون. فشار اب رو انقد کم کردن که شیراب معمولی زورش نرسه بیارتش بالا وگرنه شیرابایی که تو پارکینگ خونه هاست اب میاد در حد شیر سماور

❤❤❤حال خوبیه که دارمت ❤❤❤

مملکت بی سیاست اداره بشه همینه وقتی میدونستن ایران تو بحران خشکسالی باید کنترل میکردن کشاورزی رو محصولاتی مث برنج خیار کاهو گوجه هندونه اصن نباید کشت میشد که الان اینجور نشه ضعف وسو مدیریت یه جا دوجا نیست اخه 

اره بخدا تمام تالابا خشک منشا خاک ازعراق کم بود داخلی هم شده قوز بالاقوز  از اون ور هی عرض کار ...

آبِ گِلِکارون رو میدن به اهوازی ها. اون وقت آب سرچشمه کارون رو میدن اصفهان. تو شبکه خبر خودم شنیدم که گفت اصلا گردوخاک خوزستان منشا عراق نیست همش بخاطر خشک شدن تالاب هاست. بعد از اون طرف تمام نفت رو استخراج کردن و بردن. فقط خاک و آلودگی اش برا ما موند. 

والله بخدا آب ما همون آب شور چاهای استان خودمونه...

اره😔زاینده رودم ک دیگه گفتن نداره قبلا حداقل یکم میرفتیم لب پلا یه تفریحی میکردیم الان ک دیگه هیچی بری لب پلا بیشتر حالت بدمیشه تا تفریح

ما توی بوشهر سالهاست آبمون جیره بندیه ،یه روز درمیون اونم فقط تا ساعت ۵عصر اب داریم ،مجبوریم تانکرای آبمونو پر کنیم تا یه روزو نیم بعد ،اتفاقا به نظر من اتفاق خوبیه مردم مجبور میشن مراعات کنن

آبِ گِلِکارون رو میدن به اهوازی ها. اون وقت آب سرچشمه کارون رو میدن اصفهان. تو شبکه خبر خودم شنیدم ک ...

اره واقعا چی میشه کرد چقد اعتراض کنن مردم من خودم خوندم چقد آمار هپاتیت رفته بالا تو خوزستان توچندسال اخیر چون آلودگی اب بی نهایت زیاد شده 

خومون روی نفت وگاز خوابیدیم یه قرونش خرج استان خودمون نمیشه خاک وبدبختیشو میخوریم فقط ما 

اصفهان اصلا اب نیست که بخوان از جایی بیارن براش. 

بحث اینه گلم اب شرب خوزستانو بردن به اسم اب مازاد که ببرن واسه کشاورزی اصفهان اونوقت تالابای ما شده بیابون خشک هردم ودیقه طوفان خاک داریم یه روز نمیشه نگااسمون کنیم  هوا بدون غبار باشه