2777
2789
عنوان

شما خانم ها چه حسی پیدا می کنید وقتی خانوادتون

| مشاهده متن کامل بحث + 1175 بازدید | 88 پست
فکر نمیکنم این حرفت درست باشه ،پس این ماشینهای میلیاردی تو خیابون برای کیه ،مسلما برای افراد طبقه مت ...

بنظرتون نسبت به جمعیت کشور چه تعداد ماشین میلیاردی داریم

هر رهگذری محرم اسرار نگردد. صحرای نمکزار چمنزار نگردد. هر جا که رسیدی رفاقت مکن ای دوست.‌ هر بی سر و پا یار وفادار نگردد.!

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

با خانوادم می جنگم.

باریکلا. در چه حد

هر رهگذری محرم اسرار نگردد. صحرای نمکزار چمنزار نگردد. هر جا که رسیدی رفاقت مکن ای دوست.‌ هر بی سر و پا یار وفادار نگردد.!

آهان. هم پولدار بود و هم دوستش داشتیم. اما

من دوستش نداشتم اون هی اومد گفت دخترتون مال منه هروز یه چیز میخرید میگفت برا زنم خریدم ۷ سالم بزرگ تر از من بود .....ازدواج کردم به شوهرم گفته بود طلاقش بده 😅😅بدبخت هنوزم میبینمش دلم کباب میشه شوهرم که میخواد بکشش فامیلمونه بگردم چه التماسی کرد من و نبرن محضر 

هرگز دنبال آدم پایین تر نبودم .شما هم نباش بیچاره میشی

بنظرتون کیفیت شعور و شخصیت آدم هارو پول تعیین می‌کنه 

احسنت. دیدگاه تون قابل تحسینه

ممنونم از شما

از نظر مالی هم نظرِ من بر اینه که بستگی به شخصی که سطحِ مالیش از دیگری بالاتره داره که رو پولِ باباش چقد حساب باز کنه اگه ازینایی باشه که پولِ باباش براش مهم نباشه قطعا تحسینش میکنم و میدونم زندگی خوبی رو برام رقم میزنه...