2777
2789
عنوان

شما خانم ها چه حسی پیدا می کنید وقتی خانوادتون

| مشاهده متن کامل بحث + 1173 بازدید | 88 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من عاشق کسی بشم... کله خَر میشم😅😂هر کاری میکنم براش ... برا دل ناآرام خودم البتهکلا.. احساساتم بر ...

آدم جالبی هستین🥲

هر رهگذری محرم اسرار نگردد. صحرای نمکزار چمنزار نگردد. هر جا که رسیدی رفاقت مکن ای دوست.‌ هر بی سر و پا یار وفادار نگردد.!

تپش قلب گرفتم بخداااا

بله. شرایط زندگی آدم ها با هم فرق داره 

هر رهگذری محرم اسرار نگردد. صحرای نمکزار چمنزار نگردد. هر جا که رسیدی رفاقت مکن ای دوست.‌ هر بی سر و پا یار وفادار نگردد.!

الان اگد خانواده هاهم سخت نگیرن،شرایط خودبه خود سخت هست

دقیقاً 

نگو عزیزم.الهی که خدا خودش برات قشنگ بسازه.خدا خیلی مهربونه،ما آدما به هم رحم نمی‌کنیم

چرا نگم عزیزم 🙃🫠ما شرایط سختی و میگذرونیم به امید تموم میشه یا عمرمون یا مشکلاتمون ولی فقط عمرمون هنوز اینجا به کسی نگفتم مشکلاتمو خیلی ها فک میکنن گل و بلبل میباره از زندگیمون 😅میگم بزار فکر کنن ...ولی زنای مثل مادزیااادن تو همین نینی سایت یکی از یکی بدتر

چرا نگم عزیزم 🙃🫠ما شرایط سختی و میگذرونیم به امید تموم میشه یا عمرمون یا مشکلاتمون ولی فقط عمرمون ...

میدونم عزیزم

من خودم اگه مشکلاتمو بگم باورت نمیشه 😁

ولی بقول مادرم دنیا به امیده 

اگه بدونی مادرم چه بدبختی‌هایی کشیده و مثل کوه محکمه. کمترینش اینکه توو ۳۰ سالگی بیوه شد و وایساد پای بچه هاش به چه سختی

اما همیشه میگه از لطف خدا ناامید نشید