2777
2789
عنوان

شما خانم ها چه حسی پیدا می کنید وقتی خانوادتون

| مشاهده متن کامل بحث + 1173 بازدید | 88 پست
تا توقع را چی معنی کنی بزرگوار

آره داداش. حتماً خونه داشته باشه . منطقه بالا . ماشین گرون . شغل عالی و...

هر رهگذری محرم اسرار نگردد. صحرای نمکزار چمنزار نگردد. هر جا که رسیدی رفاقت مکن ای دوست.‌ هر بی سر و پا یار وفادار نگردد.!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودش پایین تر هست فکر کنم

تبادل نظره دیگه. خیر 

هر رهگذری محرم اسرار نگردد. صحرای نمکزار چمنزار نگردد. هر جا که رسیدی رفاقت مکن ای دوست.‌ هر بی سر و پا یار وفادار نگردد.!

آره داداش. حتماً خونه داشته باشه . منطقه بالا . ماشین گرون . شغل عالی و...

دآری یا نداری

ز همه دست کشیده ام تا تو باشی همه                                        با تو بودن ز همه دست کشیدن دارد                                         آقا هستم!
بنظرتون نسبت به جمعیت کشور چه تعداد ماشین میلیاردی داریم

نمیدونم ،ولی از نظر عقاید و فرهنگ هم باید به هم نزدیک باشن اختلاف فرهنگی عقیدتی هم خیلی تاثیر گذاره 

مثلا آقا پسری که خانواده اش مذهبی هستن بهتره که از یه خانواده مذهبی زن بگیره و بالعکس تا تو زندگی آرامش بیشتری داشته باشن و دچار مشکل و اختلاف نشن

من دوستش نداشتم اون هی اومد گفت دخترتون مال منه هروز یه چیز میخرید میگفت برا زنم خریدم ۷ سالم بزرگ ت ...

🌹🥺🥲🥲 ای بی وجدان

ان شاء الله که در این جمع دختر خانم پرتوقع نیست..

همه جا هست 

با انشالله ماشالله هم بری جلو بیچاره ایی

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

طرفمو دوست داشته باشم و بدونم ارزششو داره براش هرکاری میکنم

باریکلا. حرفتون جلو خانوادتون معتبره ؟!

اگر از پسره مطمئن باشم منم تلاش می‌کنم براش یعنی مطمئن باشم که منو میخواد

آهان. خیلی خوبه. خوش به حالش.

ممنونم از شمااز نظر مالی هم نظرِ من بر اینه که بستگی به شخصی که سطحِ مالیش از دیگری بالاتره داره که ...

قطعا همینطوره 

🌹🥺🥲🥲 ای بی وجدان

🥲وجدانم میداشتم کسی براش مهم نبود ...فقط بعد سالها میدونم پسره زندگیش جهنم شد زن براش گرفتن زنش از من متنفره زنشم زندگی نداره چند ساله نمیخواد بچه دار شه زنش هرجا من و میبینه حالت بد میگیره ازم متنفره خواستم از شوهرم طلاق بگیرم اومد خونه خواهرم گفت بهش بگو بره زندگی کنه اگه بیاد منم بدبخت میشم نمیدونم چرا ولی مشخصه نفرینش دنبالم بود وقتی عاشق شوهرم شدم شوهرمم خوردم کرد 

دآری یا نداری

ی ماشین متوسط و چند قطعه زمین.. شغل معمولی