2777
2789

برای خواستگار تون شرایط سخت میزارن‌!

در صورتیکه علاقه داشته باشین بهش و به لحاظ مالی از خانواده شما سطح مالی پایین تری داشته باشه چی !.

آیا در جهت سهولت ازدواج و رسیدن به طرف مورد علاقتون حاضرید قدمی بردارید.

اینکه مثلاً با خانوادتون صحبت کنید تا سخت نگیرید یا هر راهکار دیگه ای که به نظرتون میرسه!.

هر رهگذری محرم اسرار نگردد. صحرای نمکزار چمنزار نگردد. هر جا که رسیدی رفاقت مکن ای دوست.‌ هر بی سر و پا یار وفادار نگردد.!

دنبال دختر های پرتوقع بری، بیچاره ایی

ان شاء الله که در این جمع دختر خانم پرتوقع نیست..

هر رهگذری محرم اسرار نگردد. صحرای نمکزار چمنزار نگردد. هر جا که رسیدی رفاقت مکن ای دوست.‌ هر بی سر و پا یار وفادار نگردد.!

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بهتره که خانواده ها از نظر مالی و فرهنگی و اعتقادی تو یه سطح باشن تا بعدا به مشکل برنخورن

در صورتیکه مثلاً دختر و پسری در محیطی مثل دانشگاه آشنا بشن و به هم علاقمند بشن و سطح مالی خانوادتون فرق داشته باشه؟!!!!

من تا فهمیدن یکی دوستم داره دادنم به یکی دیگه فرصت نزاشتن بگم بابا اون من و میخواد نه من 🤭🤭🤣🤣ولی پولدار بودن لعنتیا دادنم به ایل روانیه بدبخت ...همیشه پدر مادر گند میزنن خیالت راحت حرفم بزنیم میگن چش سفید پرو

حتما همچین کاری رو میکنم و سعی میکنم با منطق پیش برم تا احساسات یعنی اول از خودم میپرسم که طرفمو دوس دارم یا نه وقتی جوابم مثبت بود حالا منطقی درباره این فک میکنم که ارزش همچین کاری رو داره یا نه اگه بازم مثبت بود جوابم حالا درباره اینکه دلایلِ منطقی برای خونوادم بیارم که راضی بشن با خودم فکر میکنم تا به بهترین نتیجه برسم و با خونودام مطرحش میکنم...

من تا فهمیدن یکی دوستم داره دادنم به یکی دیگه فرصت نزاشتن بگم بابا اون من و میخواد نه من 🤭🤭🤣🤣ولی ...

درسته. اما فرهنگ ها با هم فرق داره.

الآن که در خانواده پولداری هستین. از شرایط راضی هستین 

الان سطح مالی هممون یکیه که با وضع اقتصادی مملکت

دقیقاً.

حتما همچین کاری رو میکنم و سعی میکنم با منطق پیش برم تا احساسات یعنی اول از خودم میپرسم که طرفمو دوس ...

احسنت. دیدگاه تون قابل تحسینه

اینا پولدار نیستن اون پسره پولدار بود ...اینا متوسطن ....اره میگذره دیگه

آهان. هم پولدار بود و هم دوستش داشتیم. 

اما

فکر نمیکنم این حرفت درست باشه ،پس این ماشینهای میلیاردی تو خیابون برای کیه ،مسلما برای افراد طبقه مت ...

🤣🤣🤣اونارو کرایه کردن منم ماشین میلیاردی گاهی میبینم نه هروز وضع مملکتم ازین بدتر بشه همونام ورشکست میشن