2777
2789
عنوان

شما خانم ها چه حسی پیدا می کنید وقتی خانوادتون

| مشاهده متن کامل بحث + 1176 بازدید | 88 پست
نمیدونم ،ولی از نظر عقاید و فرهنگ هم باید به هم نزدیک باشن اختلاف فرهنگی عقیدتی هم خیلی تاثیر گذاره ...

درسته. اگه بحث طولانی نمیشه.

بنظرتون مرد نمیتونه رو عقیده زن تأثیر بزاره

هر رهگذری محرم اسرار نگردد. صحرای نمکزار چمنزار نگردد. هر جا که رسیدی رفاقت مکن ای دوست.‌ هر بی سر و پا یار وفادار نگردد.!

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

همه جا هست با انشالله ماشالله هم بری جلو بیچاره ایی

شما چقدر باحالین..🥺

هر رهگذری محرم اسرار نگردد. صحرای نمکزار چمنزار نگردد. هر جا که رسیدی رفاقت مکن ای دوست.‌ هر بی سر و پا یار وفادار نگردد.!

درسته. اگه بحث طولانی نمیشه.بنظرتون مرد نمیتونه رو عقیده زن تأثیر بزاره

خیر ادما نمیتونن عقایده همو تغییر بدن چون باهمونا بزرگ شدن

تغییر از خوت شروع میشه نه از جهان بیرون.

🥲وجدانم میداشتم کسی براش مهم نبود ...فقط بعد سالها میدونم پسره زندگیش جهنم شد زن براش گرفتن زنش از ...

🌹🥺🥲

🤣حرف اولت قبول ندارم ولی دومی عالی بود با انشالله ماشالله جلو نرو

🌹

من از خودم بدبخت تر گرفتم بدبخت ترم شدم 🤣

😅

پس مشکلشون باتو چیه چی تورو خانوادش نمیپسندن ؟؟ چی ازت میخوان اصلا نکنه میگن همشوبه نام دخترمون کن ؟

آدما سطح توقعاتشون باهم فرق داره

صددر صد ولی انتخاب خانوادم بود 🥲من انتخابی نداشتم و ندارم همیشه تصمیمای زندگیم و که همشم به ضررم بو ...

هعی.