2777
2789

یه دوستی دارم که وضع مالی خیلی خوبی دارن

هرموقع ایشون میومد خونه م هررچی که تو خونم بود میذاشتم جلوش خیلی بهش احترام میذاشتم قبلش خوراکی های مورد علاقشو میخریدم غذا مورد علاقشو درست میکردم 

ولی هربار که من میرفتم خونش بعضی موقع ها یه لیوان چایی هم به من نمیداد بحث شکم نیستا حرفم احترامه. بعضی وقتا هم که به اصرارخودش میرفتم از ظهر تا عصر نهایت یه ابمیوه و یه‌ دونه بیسکوییت بود پذیراییش . من رو این موردا خیلی حساسم

خلاصه دیروز باز دعوت کرد خودش منم رفتم طبق معمول یه لیوان اب دستم نداد منم پریودم فعلا و حالم خوب نبود فشارم افتاده بود 

امروز زنگ زد کارم داشت بعد گفت عهه دیروز یادم رفت یه چیزی بیارم بخوریم و خندید منم گفتم عیب نداره منم یکم فشارم افتاده بود وقتی رسیدم خونه سریع یه چیزی خوردم غش نکنم اونم خندید گفت تیکه میندازی گفتم نه عزیزم چه تیکه ای انشالله اگه دیدار بعدی ای در کار بود خودم تو راه که خواستم بیام یکم خوردنی میگیرم میارم حداقل نه تو گشنه میمونی نه من 

🤍🐼🥥

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

باحال گفتی. ولی انصافا این چه دوستهاییه انتخاب میکنید😅

هرروز بهم زنگ میزد یا پیام میداد الان ۲ ۳ روزه ازش خبری ندارم پشیمون شدم گفتم حتما ناراحت شده ازم

🤍🐼🥥

واقعا رو این موارد حساسی و اینجوری رفت و آمد میکنی؟

اگه حساس نبودی میخواستی چیکار کنی؟

عزیزم هم شما توی پذیرایی افراط میکنی و هم رفیقت آداب اولیه مهمون داری رو بلد نیس . حساس بودنِ شما رم دیدیم !

هرروز بهم زنگ میزد یا پیام میداد الان ۲ ۳ روزه ازش خبری ندارم پشیمون شدم گفتم حتما ناراحت شده ازم

خب ناراحت بشه. این همه تو ناراحت شدی یک بار هم اون بشه. اتفاقا منم دیروز با یک دوست خیلی صمیمی و قدیمیم شوخی شوخی بحثم شد. همیشه تو حرفهاش فحش میداد بهم. منم یک جورایی به شوخی متوجهش کردم که رفتار درستی نیست. بعد از دستم ناراحت شد انتظار نداشت انگار من به این موضوع اشاره کنم. ولی خب من واقعا بدم میومد. دیگه الانم ناراحتم که ناراحت شده ولی خب باید متوحه رفتار بدش میشد.

خب ناراحت بشه. این همه تو ناراحت شدی یک بار هم اون بشه. اتفاقا منم دیروز با یک دوست خیلی صمیمی و قدی ...

بنظرت موضوع مهمی بود که اصلا بخوام حرفشو پیش بکشم؟؟؟ 

اره تو حق داشتی خداییش این رفتارا زشته باید حتما یکی بهشون گوشزد کنه که تکرار نکنن خودشون متاسفانه متوجه نیستن

🤍🐼🥥

این چه دوستیه آخه 

بی خیالش شو 

حالم از دلار بهم میخوره، از ریال بیشتر...گور پدر این زندگی، گور پدر هرکی که به ما ظلم کرد...تاوان بدهند یا ندهند چه فرقی به حال ما میکند؟؟؟ما خواهیم مُرد و همه آرزوهایمان را به گور خواهیم برد...اما خدایا یادت باشد ما تو را ندیدیم اما پرستیدیم، تو ما را دیدی اما انگار شتر دیدی ندیدی...ما را در این زندگی نکبت بار میان این لاشخورها و کفتارها و کرکس ها تنها رها کردی...ما فقط یکبار فرصت زندگی داشتیم که نشد، جبران نمی شود، تمام شد...یارب حساب نیست نگو بندگی نکرد، این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد... (مجید کریمیان)

بنظرت موضوع مهمی بود که اصلا بخوام حرفشو پیش بکشم؟؟؟ اره تو حق داشتی خداییش این رفتارا زشته باید حتم ...

بله بود. یعنی چی که یک نفر با وضع مالی خوب مهمون دعوت کنه بعد یک چایی میوه شیرینی ای براش اماده نکنه. بعد بگه یادم رفت. داریم مگه؟

ناراحتم از اینکه ناراحت شده تو فکر اینم از دلش دربیارم 😐

مهرطلبی؟ 

اصلا حرف زشتی نزدی ولی اینکه نگران ناراحت شدنش هستی طبیعی نیست 

حالم از دلار بهم میخوره، از ریال بیشتر...گور پدر این زندگی، گور پدر هرکی که به ما ظلم کرد...تاوان بدهند یا ندهند چه فرقی به حال ما میکند؟؟؟ما خواهیم مُرد و همه آرزوهایمان را به گور خواهیم برد...اما خدایا یادت باشد ما تو را ندیدیم اما پرستیدیم، تو ما را دیدی اما انگار شتر دیدی ندیدی...ما را در این زندگی نکبت بار میان این لاشخورها و کفتارها و کرکس ها تنها رها کردی...ما فقط یکبار فرصت زندگی داشتیم که نشد، جبران نمی شود، تمام شد...یارب حساب نیست نگو بندگی نکرد، این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد... (مجید کریمیان)

واقعا ناراحت میشدم هربار دوسال روم نشد چیزی بگم نتونستمم مثل خودش برخورد کنم همینم که گفتم از خجالت ...

چرا واست مهمه اون چه فکری میکنه؟

کاری که درسته انجام بده. مهم نیس بقیه چی فک میکنن.

یه نکته دیگه. 

اگه یه زمانی تو زندگی خواستی اشتباه کنی یعنی واست مهم شد بقیه چه فکری دربارت میکنن، فقط با عملت صحبت کن نه با زبانت. عمل گویا و نرم داشته باش‌