2777
2789
عنوان

بیاید ببینید من خیلی بد حرف زدم بنظرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 282 بازدید | 38 پست
بله بود. یعنی چی که یک نفر با وضع مالی خوب مهمون دعوت کنه بعد یک چایی میوه شیرینی ای براش اماده نکنه ...

نه اینکه بگم هررربار هیچی نمیورد 

بیشتر موقع ها با یه ابمیوه و بیسکوییت شکلاتی ها ختم قاعده میکرد😅ولی گاهی هم هیچی نمیورد وقتی بعد چندساعت میرسیدم خونه مستقیم میرفتم سر یخچال از گشنگی نمیرم 

🤍🐼🥥
ناراحتم از اینکه ناراحت شده تو فکر اینم از دلش دربیارم 😐

اسی جون شما طرح واره داری

کتاب "زندگی خود را دوباره بیافرینید" رو بخون. اگه خوب نشدی حتما برو پیش روان درمانگر. خیلی وضعیتت حاده عزیزم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مهرطلبی؟ اصلا حرف زشتی نزدی ولی اینکه نگران ناراحت شدنش هستی طبیعی نیست

با کلیی خجالت گفتم موضوعی نیست ادم بتونه به راحتی بیان کنه ولی چون دیگه خیلی ناراحت بودم گفتم که متوجه بشه و واکنششم جالب بود گفت منو تو که تعارف نداریم خودت پامیشدی یه چیزی برمیداشتی

الانم که قهرکرده

🤍🐼🥥
نه اینکه بگم هررربار هیچی نمیورد بیشتر موقع ها با یه ابمیوه و بیسکوییت شکلاتی ها ختم قاعده میکرد😅ول ...

آدم برای رفاقت قحطه؟ والا ایرانم ۸۰ میلیون جمعیت داره.

اگه قحطی آدمه ، یه ساندویچ الویه با خودت ببر اونجا بخوری ضعف نکنی

با کلیی خجالت گفتم موضوعی نیست ادم بتونه به راحتی بیان کنه ولی چون دیگه خیلی ناراحت بودم گفتم که متو ...

ولش کن بابا 

بحث احترامه که دوست شما درکی ازش نداره 

توی دوستی باید همه چیز متقابل باشه 

من باشم کلا قطع رابطه میکنم همچین آدمی نمیتونه دوست باشه

حالم از دلار بهم میخوره، از ریال بیشتر...گور پدر این زندگی، گور پدر هرکی که به ما ظلم کرد...تاوان بدهند یا ندهند چه فرقی به حال ما میکند؟؟؟ما خواهیم مُرد و همه آرزوهایمان را به گور خواهیم برد...اما خدایا یادت باشد ما تو را ندیدیم اما پرستیدیم، تو ما را دیدی اما انگار شتر دیدی ندیدی...ما را در این زندگی نکبت بار میان این لاشخورها و کفتارها و کرکس ها تنها رها کردی...ما فقط یکبار فرصت زندگی داشتیم که نشد، جبران نمی شود، تمام شد...یارب حساب نیست نگو بندگی نکرد، این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد... (مجید کریمیان)

آدم برای رفاقت قحطه؟ والا ایرانم ۸۰ میلیون جمعیت داره.اگه قحطی آدمه ، یه ساندویچ الویه با خودت ببر ا ...

دستت دردنکنه ساندویچمو خونم میخورم مرسی بابت راهنماییت 👋👋

🤍🐼🥥

حتما کتاب مهرطلبی رو بخون 

خیلی کمکت میکنه 

حالم از دلار بهم میخوره، از ریال بیشتر...گور پدر این زندگی، گور پدر هرکی که به ما ظلم کرد...تاوان بدهند یا ندهند چه فرقی به حال ما میکند؟؟؟ما خواهیم مُرد و همه آرزوهایمان را به گور خواهیم برد...اما خدایا یادت باشد ما تو را ندیدیم اما پرستیدیم، تو ما را دیدی اما انگار شتر دیدی ندیدی...ما را در این زندگی نکبت بار میان این لاشخورها و کفتارها و کرکس ها تنها رها کردی...ما فقط یکبار فرصت زندگی داشتیم که نشد، جبران نمی شود، تمام شد...یارب حساب نیست نگو بندگی نکرد، این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد... (مجید کریمیان)

ولش کن بابا بحث احترامه که دوست شما درکی ازش نداره توی دوستی باید همه چیز متقابل باشه من باشم کلا قط ...

بله دقیقا درسته 

منم بحثم شکم نبود احترام و مهمان نوازی بود من این چیزارو زشت و بی احترامی میدونم 

🤍🐼🥥
قربون تو‌که سالمی تو این تاپیک همه حقو دادن به من فعلا کسی که نظرش با همه متفاوته و اختلال داره تویی

متوجه منظورم نشدی و ناراحت شدی 

منم‌ حقو به تو دادم. میگم اینکه تو این شرایط نگرانی ناراحت نشده باشه و نگران قهر کردنشی طبیعی نیس. طرحواره داری. درباره طرحواره ها بخون منظورم رو متوجه میشی.

بگذریم ازینکه قرار نیس همه هم نظر باشن ولی اتفاقا مورد شما اینقد واضحه که معلومه دوستت مشکل داره. و نباید بیفتی دنبالش و واست مهم باشه

بله دقیقا درسته منم بحثم شکم نبود احترام و مهمان نوازی بود من این چیزارو زشت و بی احترامی میدونم

حق داری

من اوایل مثل شما بودم 

دوس داشتم همه ازم راضی باشن به هر طریقی این رضایت رو کسب میکردم حتی اگه خودم آسیب می دیدم 

توان گله کردن نداشتم اگه هم میکردم با کلی خجالت و حس عذاب وجدان در صورتی که واقعا حق با من بود 

متوجه شدم مهر طلبم 

مشاوره هم رفتم و تنها چیزی که خیلی کمکم کرد کتاب مهرطلبی بود

دیگه یاد گرفتم شخصیت و وجود خودم اولویت باشه و کسب رضایت دیگران به هر طریقی اشتباهه

شما هم تهیه کن بخون 

ایشالا که کمکت کنه