2777
2789
عنوان

پوست بدن هیچکس تو دنیا اندازه من خشک نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 298 بازدید | 33 پست
و من که از چربی خودم میتونم کل یه شهر رو روغن بدم😞🤕

اه این چ جمله ای ک شما پوست چربا میگین بخدا حال بقیرو بهم میزنین مامان منم پوستش چربه میگه میشه باهاش نیمرو درست کرد میخام بالا بیارم 

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید
راستی هرشب ژل آلوورا طبیعی میزنه به پوستش و از سرم آبرسان هم استفاده میکنه

منم الوورامیزنم ولی اون درد خشکی پوستو بدتر میکنه

فقط وازلین برام جوابه

مامان دوتا گل پسر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اه این چ جمله ای ک شما پوست چربا میگین بخدا حال بقیرو بهم میزنین مامان منم پوستش چربه میگه میشه باها ...

🤣😐ای وای ببخشید آخه خیلی چربه😐بعد یکی عین اسی خشک 

من و اسی باید بالانس می‌شدیم 

منم الوورامیزنم ولی اون درد خشکی پوستو بدتر میکنهفقط وازلین برام جوابه

یه کرم مرطوب کننده بدون بو رو امتحان کن 

هر دو ساعت یکبار ضدآفتاب بی رنگ پوست خشک رو بزن 

حالم از دلار بهم میخوره، از ریال بیشتر...گور پدر این زندگی، گور پدر هرکی که به ما ظلم کرد...تاوان بدهند یا ندهند چه فرقی به حال ما میکند؟؟؟ما خواهیم مُرد و همه آرزوهایمان را به گور خواهیم برد...اما خدایا یادت باشد ما تو را ندیدیم اما پرستیدیم، تو ما را دیدی اما انگار شتر دیدی ندیدی...ما را در این زندگی نکبت بار میان این لاشخورها و کفتارها و کرکس ها تنها رها کردی...ما فقط یکبار فرصت زندگی داشتیم که نشد، جبران نمی شود، تمام شد...یارب حساب نیست نگو بندگی نکرد، این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد... (مجید کریمیان)

پوست چرب حداقل کمتر چروک میفته

ن والا من پوست صورتم چربه و پر از خطوط ریز ریز ۲۶ سالم هست. آب و رطوبت پوست جوون نگه میداره نه چربی که اونم کاملن ژنتیکی هست چربی منافذ میاره و جوش 

کاربری سوم  شرایط زندگی عفت کلام برام نذاشته  

یه کرم مرطوب کننده بدون بو رو امتحان کن هر دو ساعت یکبار ضدآفتاب بی رنگ پوست خشک رو بزن

عزیزم من ضدافتاب که هر دوساعت میزنم هیچ

ولی مرطوب کننده رومن جوابگو نیست

خیلی امتحان کردم

مامان دوتا گل پسر

عزیزم کمتر شوینده بدن استفاده کن

ب جای وازلین لوسیون بدن چرب بزن

آب کافی

قرص هیارونیک اسید بخور

یا اباصالح المهدی💚 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚 خدایا به حق اقاجانم امام زمان(عج) و اقام امام حسین عاقبتم رو خیر کن 🙏🏻خداجونم تورو به فاطمه زهرات بهم فرصت بده تا واست بندگی کنم                                          آرزوم عاقبت بخیری بچه هام♥💙داداشم بسلامتی سربازیش تمام بشه(ممنون میشم دعا کنید)  سایه مامان و بابام همیشه مستدام باشه♥خاهرام که همه زندگیم هستن همیشه شاد باشن خودمم بشم بنده خوب خدا. 😍🙂                                                                                                                                     تنها یه رفیق دارم تو این دنیا(صبورم🩷) که هم خواهرمه♥ هم همدممه♥ هم رفیقمه💙 از ته دلم از خدا میخام همیشه مواظب خودش و عزیزانش باشه 🙏🏻                                                                                                این لینک فروشم لوازم خونگی لوازم آشپزخونه با خیال راحت و اطمینان کامل میتونید خرید کنید😍خوشحال میشم عضو بشیدhttps://rubika.ir/joing/GGJDAGCH0VLRFRCZVSHDLLGOVLLLRUAH

عزیزم من ضدافتاب که هر دوساعت میزنم هیچولی مرطوب کننده رومن جوابگو نیستخیلی امتحان کردم

یه متخصص پوست خوب برو 

این خشکی پوست هرچی سن بره بالاتر بدتر میشه 

حالم از دلار بهم میخوره، از ریال بیشتر...گور پدر این زندگی، گور پدر هرکی که به ما ظلم کرد...تاوان بدهند یا ندهند چه فرقی به حال ما میکند؟؟؟ما خواهیم مُرد و همه آرزوهایمان را به گور خواهیم برد...اما خدایا یادت باشد ما تو را ندیدیم اما پرستیدیم، تو ما را دیدی اما انگار شتر دیدی ندیدی...ما را در این زندگی نکبت بار میان این لاشخورها و کفتارها و کرکس ها تنها رها کردی...ما فقط یکبار فرصت زندگی داشتیم که نشد، جبران نمی شود، تمام شد...یارب حساب نیست نگو بندگی نکرد، این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد... (مجید کریمیان)

🤣😐ای وای ببخشید آخه خیلی چربه😐بعد یکی عین اسی خشک من و اسی باید بالانس می‌شدیم

😂😂😂شرمنده باردارم  ی لحظه باحرفت به روغن اشپزخونه نگاه کرذم عصبی شدم

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید
اینو امتحان کن یک ماه هرشب نافتو پراز روغن زیتون کن اگر نشد چربش کن یا پنبه رو قشنگ بذار داخل روغن ب ...

ی وقتایی کل بدنمو روغن زیتون میزنم

اینم امتحان میکنم ممنون

مامان دوتا گل پسر

چرا برا من به شدت خشکه خیلیم بده یعنی کافیه ۲ کیلو چاق و لاغر شم تا ترک پوستی بزنم پوست سرم انقد خشک ...

پوسته سر منم الان شش ساله همینطوره به شدت خارش داره و پوسته پوسته میشه هر دو روز یکبار حتی گاهی یک روز 

مجبورم سرم رو بشورم 

وقتی شروع می‌کنه به خارش انگار هزارتا پشه یا مورچه دارند سرم نیش میزنند و میخاره 

منگ اهی شبا سس مایونز میزنم به پوسته سرم و یه نایلون میکشم روی سرم تا صبح بمونه یکم چرب بشه 

میشه یه صلوات برای شادی روح داداش جوونم بفرستی 🥲💔اگه فرستادی بگو تا منم برای حاجت دلت یه سوره توحید بخونم 🌹در طول روز دلت برا امام زمانت تنگ میشه؟😢چند بار در روز به یاده امامت میوفتی ؟؟برای بی کسی و غربت و صحرا نشینی امامت دلت میسوزه ؟؟😔 اگه دلت گرفت برای تنهاییش یه صلوات برای تعجیل درظهورش بفرست 🙏🌹مطمئن باش امام هم برای خوشبختی تو دعا می‌کنه 😍🥰 ای مردم دنیا مژده که سوار کاری می‌آید با هیبتی چون حیدر کرار 😍💞أللَّھُـمَ ؏َـجِّـلْ لِوَلیِڪُ ألْـفَـرَج🤲