2777
2789

هیچ کرم و دارو و … ایرانی خارجی دست ساز رو من جواب نمیده

پوست بدنم از شدت خشکی درد میگیره بیرونم

و تنها راه مرطوب کردنش اسپری گلاب میزنم به تمام بدنم تنها صورت و یک نصف قوطی وازلین میزنم کل بدنم رو پوست مرطوب

یعنی هردو‌روز یبار ی وازلین از اون صورتی فیروزا تموم میکنم

نمیدونم علمیه یا ن ولی خسته شدم هی تجویزای چرت کردن شایدم چرت نبوده رو‌ من جوا نمیداده

مامان دوتا گل پسر

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مامانم پوست به شدت خشکی داره

طوری که گونه هاش همیشه قرمز بود و پوست پوست میشد

از کرم مرطوب کننده سری کیت نتیجه گرفت و مرتب هم ضدآفتاب بی رنگ استفاده میکنه 

حالم از دلار بهم میخوره، از ریال بیشتر...گور پدر این زندگی، گور پدر هرکی که به ما ظلم کرد...تاوان بدهند یا ندهند چه فرقی به حال ما میکند؟؟؟ما خواهیم مُرد و همه آرزوهایمان را به گور خواهیم برد...اما خدایا یادت باشد ما تو را ندیدیم اما پرستیدیم، تو ما را دیدی اما انگار شتر دیدی ندیدی...ما را در این زندگی نکبت بار میان این لاشخورها و کفتارها و کرکس ها تنها رها کردی...ما فقط یکبار فرصت زندگی داشتیم که نشد، جبران نمی شود، تمام شد...یارب حساب نیست نگو بندگی نکرد، این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد... (مجید کریمیان)

چرا برا من به شدت خشکه 

خیلیم بده 

یعنی کافیه ۲ کیلو چاق و لاغر شم تا ترک پوستی بزنم 

پوست سرم انقد خشکه که یه هفته نرم حموم‌انگار همین الان شستمش زخم میشه اصن 

نمیدونم چ غلطی بکنم 

همشم دوس دارم برم حموم بدتر میشه 

خدا هست ؛ خدا منو میبینه✨️🖤

راستی 

هرشب ژل آلوورا طبیعی میزنه به پوستش و از سرم آبرسان هم استفاده میکنه

حالم از دلار بهم میخوره، از ریال بیشتر...گور پدر این زندگی، گور پدر هرکی که به ما ظلم کرد...تاوان بدهند یا ندهند چه فرقی به حال ما میکند؟؟؟ما خواهیم مُرد و همه آرزوهایمان را به گور خواهیم برد...اما خدایا یادت باشد ما تو را ندیدیم اما پرستیدیم، تو ما را دیدی اما انگار شتر دیدی ندیدی...ما را در این زندگی نکبت بار میان این لاشخورها و کفتارها و کرکس ها تنها رها کردی...ما فقط یکبار فرصت زندگی داشتیم که نشد، جبران نمی شود، تمام شد...یارب حساب نیست نگو بندگی نکرد، این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد... (مجید کریمیان)

چرا برا من به شدت خشکه خیلیم بده یعنی کافیه ۲ کیلو چاق و لاغر شم تا ترک پوستی بزنم پوست سرم انقد خشک ...

دکتر به من گفت ترک پوست ناشی از کمبود کلاژنه 

چرا برا من به شدت خشکه خیلیم بده یعنی کافیه ۲ کیلو چاق و لاغر شم تا ترک پوستی بزنم پوست سرم انقد خشک ...

منم باید برم حموم و نرم کلافم

و این هی اوضاع پوستمو داغون تر میکنه متاسفانه

مامان دوتا گل پسر