2777
2789

چ قد رو دادی بهشون یکم اخم و تخم کن و با حرس بچه تو بیار دو سه تا ام طعنه بنداز بگو من برا اینو اون بچه اوردم ۹ ماه توشکمت نگه دار درد زایمانو بکش بیان از دستت بگیرن هرکی بچه میخواد بزاد کسی جلشونو نگرفته 

نزار رو تربیت بچت تاثیر بزارن بعدش هفته ای یبار خودتم بابچه ات برو پیشش باش تا وقتی ک بیاین گفتن بگو دلم تنگش میشه و رو تربیتشم حساسم نمیخوام لوس بار بیاد

دو درجه فیلترینگ را کم کنید؛ دو درجه سرعت نت را بیشتر کنید ؛دودرجه گرانی و تورم و بدبختی را کم کنید ؛تا مردم هم دو درجه دما را پایین بیاورند ؛اگر دودرجه تنش و درگیری با دنیا را کم کرده بودید الان در یک کشور نرمال زندگی میکردیم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زور مادرشوهرم نمیام شوهرمم حرف مادرشو گوش میده به هرکی میگم میگن نوه شه نمیگن تو مادری دلم گرفته بچم ...

عزیزم نه تنها نگه میداره، بلکه شستشوی مغزی هم میده! پسر من را تا دوسالگی تو خونه خودم مادرشوهرم مثل گل نگه می داشت و قربون صدقه اش می رفت!به محض اینکه از سر کار می امدم میومد می چسبید به من! الان هم بیشتر از همه به خودم وابسته است با اینکه روزی 8 ساعت ازش دورم. فکر کنم اوایل بدت نیومده که از فشار بچه داری راحت شدی ولی مادرشوهر با نقشه آمده!

برا بچه ات اسباب بازی بگیر خوراکی بگیر بچس زود میشه رگشو زد بیار خونه حتی شده بازور

مثلا ی اسباب بازی بگیر ببر براش وقتی ک خوش حال شد بگو بتزم تو خونه برات گرفتم بیا بریم ببین بازم بیایم ببر سر شو گرم کن دیه نیار ی هفته ک نبری خودش یادش میره اونام اومدن دنبالش بگو خوابیده یا میخوام بهش غذا بدم بعد باهم بخوابیم بعد میارمش دیه نبر بگو وقت نکردم

دو درجه فیلترینگ را کم کنید؛ دو درجه سرعت نت را بیشتر کنید ؛دودرجه گرانی و تورم و بدبختی را کم کنید ؛تا مردم هم دو درجه دما را پایین بیاورند ؛اگر دودرجه تنش و درگیری با دنیا را کم کرده بودید الان در یک کشور نرمال زندگی میکردیم.

راستش بریدم میخوام جداشم من بی کس وکارم هیچکی ندارم پشتمو بگیره پدر مادرمم پیر وفقیرن هیچ کاری نمیتو ...

ناراحت شدم. خدا کمکت کنه.ولی اینو بدون برای یه بچه هیچکسی مثل مادرش نمیشه. چرا بعضیا با عروسشون اینجوری میکنن آخه؟

خدایا شکرت.

باید جا من باشید تا منو درک کنین البته دوراز جون من صبا پامیشم بی هدف صبونه  میخورم میرم تو اتاقم درو میبندم شوهرم عصر میاد واسه خودش از بیرون غذا میخره میخوره بعد دوش میگیره میره تا نصف شب من کل روز از پنجره اتاقم ب ییرون خیره میشم الان یه هفتس شوهرمو ندیدم جون تو اتاقمم در خونرو قفل میکنه مادرم اینا ی شهر دیگن من کل فقط گریه میکنم نمیدونم چرا اینارو اینجا گفتم

الان شش ماهه مادر پدرمو ندیدم دلم تنگ شده براشون الان ک مینویسم بغض خفم کرده دلم برا مجردیام تنگ شده وقتای ک از مدرسه میومدم خونه با پدر مادرم غذا میخوردم اون وقتا خوشبخت بودم

همیشه تو خونم شاید باورنکنید هیچ جا نمیرم غیر از داستان بچم شوهرم باهام خوب نیس میگه تو زشتی درحالیکه نیستم میگه لاغرشدی درحالیکه یکم وزنم اومده پایین میگه پشیمونم دلم گرفته اگه برگردم خونه پدرم بدوت شک میگن جداشو نمیدونم چکارکنم کسی دوست اشنا هیچکی ندارم باهاش مشورت کنم کاش ی برادز داشتم

عزیزم با توی اتاق موندن و فکر بیخود کردن که افسردگی و مریضی میگیری خدا نکرده .. باید واسه داشتن زندگی خوب بجنگی نه این که خودت رو پنهان کنی و تاپیک بزنی .. اولین شخصی که میتونه کمکت کنه خودتی.. از اول رو بچه حساسیت نشون می دادی .. الان هم اگه میتونی با یه سیاستی حالا یه دروغ یه مدت واسه شوهرت نقش بازی کن و به واسطش بچه ت رو بکش خونه خودت.. نشون بده مادر لایقی هستی .. شوهر شما بهونه خوبی دستش داره ... شما هروز غذای گرم درست کن به خودت برس کم کم هردوشون کشیده میشن به خونه .. اخه یه زن سالخورده چه جذابیتی واسه بچه داره که مادر بچه نداره .. به خودت رجوع کن

عزیزم چرا شادی رو از خونت گرفتی بچتو بر گردون ایشالله شوهرتم عوض میشه این راهی رو که در پیش گرفتی عاقبت خوبی نداره جز این که نه بچت بهت مهری داره نه همسرت

🌺🌼خدایا زندگیم رو به خودت سپردم🌼🌺