2777
2789

زور مادرشوهرم نمیام شوهرمم حرف مادرشو گوش میده به هرکی میگم میگن نوه شه نمیگن تو مادری دلم گرفته بچم دوسم نداره چن روز پیش رفتم خونشون دیدمش دستامو باز کردم بیاد یغلم فرار کرد

شیرم خشک  شده بدون اینکه بچم بخوره بچه همسایه رو شیر میدادم سینم دردمیکرددتاشیش ماهیگی پیشم بود یبار شیردپرید گلوش اینقد خرم ب شوهرم گفتم اونم ب مادرش از همون ب بعد بچموبرد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۲سالشه

چرا اینقد رو دادی واقعا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ که به اینجا کشیده؟؟؟؟؟؟؟؟ میگفتی خودتون بیارین ,من اوردم الانم میخوام ببرمش پیش خودم ,بچه باید پیش مادرش بمونه

ینی اینقد سخته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

برای ظهور امام زمان لطفا صلوات

وااااای .........چرا روز اول گزاشتی اگه به زور میبرنش خوب خودتم برو همونجا بگو من با بچمم هر جا باشه بعد چند روزم بیا خونه دیگه اجازه نده ببرنش

🌺🌼خدایا زندگیم رو به خودت سپردم🌼🌺

این طور موارد رو باید از همون قدم اول جلوشو بگیری حالا هم نزار دیرتر شه ما شوهرتو نمیشناسیم همینطور مادر شوهرت که چه اخلاقایی دارن حتما حتما حتما برو یه مشاوره و یه تصمیم جدی بگیر نزار روال شه که دیگه نتونی جلوشو بگیری

🌺🌼خدایا زندگیم رو به خودت سپردم🌼🌺

یعنی چی ،هنوزم هستن آدمای کودنی عین مادر شوهرت ک بچه رو از مامانش بگیره ذ،بابا تو چرا اینقدر بی دل و جراتی ،نمیذاشتی خوب ،

واقعا بعضی تاپیکا اعصاب آدم و بهم میریزه یعنی چی آخه چرا گذاشتی ببره من یه نصف روز هم نمیزارم دخترم بدون من بره خونه مادر شوهرم از اول خودت بد عادتشون کردی انقد مظلوم نباش لطفا

سوگیلیم عشق الماسا وارلیق بوتون افسانه دیر, عشقدن محروم الان اینسانلیغا بیگاندیر