2777
2789
عنوان

وای خانما

137 بازدید | 17 پست

اینروزا چقدر تاپیک میبینم دخترا و خانما 🩸 عقب افتاده

منم این ماه اینجوری شدم یعنی امکان داره بخاطر تغییر فصل باشه؟

من برای تبادل نظر با خانم ها تاپیک میزنم پس : ورود آقایون به تاپیک های من اکیدا ممنوع . لطفا آقایون پست های من و پاسخ ندن و لایک نکنن در خواست دوستی آقایون نظر رد و نه پذیرفته میشود ❣ خدایا چنین کن سرانجام کار   تو خشنود باشی و ما رستگار❣

اگه جلوگیری درست حسابی نداشتی امیدوار نباش

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
اگه جلوگیری درست حسابی نداشتی امیدوار نباش

من مجردم😐😐😐😐

من برای تبادل نظر با خانم ها تاپیک میزنم پس : ورود آقایون به تاپیک های من اکیدا ممنوع . لطفا آقایون پست های من و پاسخ ندن و لایک نکنن در خواست دوستی آقایون نظر رد و نه پذیرفته میشود ❣ خدایا چنین کن سرانجام کار   تو خشنود باشی و ما رستگار❣

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یک هفته عقب انداختم 

نابود شدم خواب خوراک نداشتم بچم تازه ۵ماهشه

بعد یه هفته شدم

با انسان ها نیک باش عزیز من..((اما رقیق،کمرنگ و بسیار دور....))چرا که هیچ موجودی مانند آدمیزاد،نمی‌تواند از نیکی پشیمانت کند..

من یک هفته عقب انداختم نابود شدم خواب خوراک نداشتم بچم تازه ۵ماهشهبعد یه هفته شدم

برای من یک هفته شده نمیدونم چرا نمیشم

برای من یک هفته شده نمیدونم چرا نمیشم

تست بزن

من نابود شدم انقدر جوشانده زعفرون و زردچوبه و ..خوردم

با انسان ها نیک باش عزیز من..((اما رقیق،کمرنگ و بسیار دور....))چرا که هیچ موجودی مانند آدمیزاد،نمی‌تواند از نیکی پشیمانت کند..

تست بزنمن نابود شدم انقدر جوشانده زعفرون و زردچوبه و ..خوردم

مجردم تا ماه پیش منظم بود

اگه این ماه کلا نشدم یا تا ماه های بعدی ادامه داشت مجبورم برم پیش دکتر زنان ببینم مشکلم چیه 

خدا کنه فقط کارم به دوا و دکتر نکشه

من یک هفته عقب انداختم نابود شدم خواب خوراک نداشتم بچم تازه ۵ماهشهبعد یه هفته شدم

شما به خاطر شیر دهی بوده کاملا هم طبیعیه 

اگر به هنگام سختی با تعجب از خود پرسیدید پس خدا کجاست !؟به یاد داشته باشید که همیشه یک معلم به هنگام گرفتن آزمون سکوت میکند💔💔 

مجردم تا ماه پیش منظم بوداگه این ماه کلا نشدم یا تا ماه های بعدی ادامه داشت مجبورم برم پیش دکتر زنان ...

شما یا رحمت سرد شده به خاطر تعقیر در فصل یا کیست تنبلی چیزی هست نگران نباش میشی 

اگر به هنگام سختی با تعجب از خود پرسیدید پس خدا کجاست !؟به یاد داشته باشید که همیشه یک معلم به هنگام گرفتن آزمون سکوت میکند💔💔 

سلام ی برنامه هست اسمش (داریک) هست ۱۰ سوت طلا میده نیازی به خریدی چیزی هم نیست کد معرف رو هم باید ح ...

طلا میخوام چیکار وقتی نگرانی و استرس دارم

طلا میخوام چیکار وقتی نگرانی و استرس دارم

چرا استرس داری مجردی دیکه استرس رو متاهل ها دارن که نکنه بار دار باشم شمل نهایتن دور از جونت کیست باشه یا تنبلی 

شما یا رحمت سرد شده به خاطر تعقیر در فصل یا کیست تنبلی چیزی هست نگران نباش میشی

خدا کنه بشم فکر نمیکنم کیست و تنبلی داشته باشم چون تا ماه قبل منظم بود

چرا استرس داری مجردی دیکه استرس رو متاهل ها دارن که نکنه بار دار باشم شمل نهایتن دور از جونت کیست با ...

نمیدونم همش به این فکر میکنم دچار یائسگی زودرس شدم یا دچار مشکلات دیگه شدم