2777
2789
عنوان

کیا دست و پاهاشون عرق میکنه؟

256 بازدید | 15 پست

من از بچگی دست و پاهام بدجور عرق میکرد و الانم میکنم خیلی دکتر رفتم ترویید داشتم که الان۵ساله خوب شده و مشکلی ندارم ولی همچنان عرق کردنا هست.بنطرتون چیکارکنم کمتر بشه؟ الانم که هوا دارخ گرم میشه افتضاح بیشتر شده .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه‌ها ی من

مخصوصا اگه استرسم داشته باشن که دیگه واویلا

بودن هم بودن های قدیم...نه اینترنت بود،نه تلفن...فقط نگاه بود،روبرو...چشم در چشم،به همین خلوص.....به همین کیفیت..به همین سادگی

من 

البته از بچگی اینطوریم  تیروییدمم مشکلی نداشت ولی باز همین روند ادامه داره

فقط 15 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من همه دنیا رو بگردم مثه تو پیدا نمیشه نه هیچکی توی دنیا ❤️عشقم❤️ مثه تو زیبا نمیشه 🫂یکی اینجاست که تو رو هر جوری بشی باز تو رو دوست داره همیشه🌹 یکی اینجاست که تو رو تنها نمیذاره همیشه 🌹از باگ های دنیا هم ؛ اینکه با هر کی حالمون خوبه ،ازمون دوره...💔🙃 https://abzarek.ir/service-p/msg/2320420 

من پسر بزرگم انواع آزمایشا رو بردم مشکلی نداشت

ارثییه بیشتر

بودن هم بودن های قدیم...نه اینترنت بود،نه تلفن...فقط نگاه بود،روبرو...چشم در چشم،به همین خلوص.....به همین کیفیت..به همین سادگی

به پسرم میگم تو که خوب نشدی پس حداقل همین جوری بمون

حداقل سربازی معافی

منو داداشمم همينطوري هستيم

و مامانم عادت داد ما رو حنا ي بي رنگ بذاريم به دست و پامون

برادرم كه خيلي بدتره قشنكه عرق ميچكه

معمولا حناي بي رنگ كه ميذارم تا دو هفته معمولا عرق اونجوري نمي كنم خيلي خوبه

منم تازه مامان شدم.یعنی یه دیقه دخترمو بغل میکنم تمام لباساشو خراب میکنم هرکی میگیره ازم فک میکنه یاپس داده یا لباسای کهنه تنش کردم ازبس عرق دستام پارچه رو خیس میکنه از ریخت و قیافه میفته