2789

اگه بی بی چک یه خط کم رنگ داشته باشه 

و از پریودم فقط ۲۱ روز گذشته باشه (منظمه مثل همیشه)

الان خیلی زوده نمیتونم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

چند تا بی بی چک زدی؟

اگه پنج شیشتا زدی و همه مثبت بودن پس احتمالش بالاست اگه یکی زدی و مثبت بوده نمیشه به این زودی به نتیجه رسید فقط و فقط آزمایش مطمن می‌کنه آدم رو

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
روز ۲۱ پریودته؟ یا ۲۱ روز تاخیر؟ خط کمرنگ هم مثبته اما اگه روز ۲۱ پریودت باشه خیلی زوده واسه بیبی چک ...

عجول نیستم 

واقعا نمیخوام الان بشه نگرانم خیلی 

چند وقته به بو حساس شدم و اینا یکی از کاربرا گفت شاید باردار باشی بی بی بزن منم زدم

نه یک دونش که هست اون دومیه کم رنگه

مثبته بارداری

فقط 3 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

اگه از پریودت ۲۱ روزه گذشته الان جنین دو ماهه است واسه من ۲۰ روز گذشته بود بیبی منفی بود رفتم سونو ص ...

ای وای من 🫠

آزمایشم نمیتونم برم الان 

نمیخوام همسرم بفهمه 

از این ور در حال اسباب کشی ان مامان و بابام