2777
2789
عنوان

درمان جدایی ...؟

| مشاهده متن کامل بحث + 406 بازدید | 50 پست

قلب رئوف که شما ازش به عنوان یک اپشن نام می بری ...دقیقا مثل اینه که بگی ابگوشت بار گذاشتم فقط اب ریختم تو قابلمه چیزی نریختم عوضش ابش خیلی زلاله و ی ابگوشت سالمی بهم تحویل می ده..ولی اون اب تا فردا هم اگه قل بخوره همون ابه ...تازه بخارم می شه همون قابلمه رو باید نگاه کنی . گشنه بمونی ...والسلام...تو این اوضاع خراب مملکت هیچ کس هیچ تغییری نمی تونه به زندگیش بده

آنکه در طرز غزل نکته به حافظ آموخت /یار شیرین سخن نادره گفتار من است 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قلب رئوف که شما ازش به عنوان یک اپشن نام می بری ...دقیقا مثل اینه که بگی ابگوشت بار گذاشتم فقط اب ری ...

اره والا قبول دارم حرفتو .. ولی برای جدایی نیاز به یه چیزی دارم که زیاد به همم نریزه .اون چیزو پیدا نمیکنم

هر چیز که در جستن آنی،آنی 
نه خداروشکر

عقد نکردی؟برو خداتو شکر کن..من بودم برای خودم ی مهمونی می گرفتم...حتی شمع می گرفتم رو کیک فوت می کردم..انگار تازه متولد شدم ...خدا خیلی دوست داره...به هیچ عنوان زیر بار نرو.بمون خونه سنی نداری ...

اره والا قبول دارم حرفتو .. ولی برای جدایی نیاز به یه چیزی دارم که زیاد به همم نریزه .اون چیزو پیدا ...

به بهم ریختگی بعد ازدواج فکر کن...ی دور تو نی نی سایت بزنی می فهمی زندگی سخت و خانواده شوهر نچسب و بی پولی اصلا ارزششو نداره که بخوای این ازدواج رو امتحان کنی ...اصلا

اره والا قبول دارم حرفتو .. ولی برای جدایی نیاز به یه چیزی دارم که زیاد به همم نریزه .اون چیزو پیدا ...

ببین به چه چیزی خیلس علاقه داری خودتو سرگرم اون کن، مثلا من انگلیسی رو دوس دارم وقتی میبینم چیزی سخت داره ناراحتم میکنه خودمو سرگرم خوندن داستانای انگلیسی میکنم یا میشینم یاد میگیزم خودتو با یه چی سرگرم کن

She is everything I ever wanted.... 
ببخشیدا ولی مگه عقلت پاره سنگ برداشته دختر؟؟؟ با صد هزار تومن تف کف دست ادم نمیندازن. خونه پول میخوا ...

خب قول داده میگه درستش میکنم .. میگم نکنه من برم و همه چیز درست شه و یه عمر حسرت بخورم

ببین به چه چیزی خیلس علاقه داری خودتو سرگرم اون کن، مثلا من انگلیسی رو دوس دارم وقتی میبینم چیزی سخت ...

منم عاشق فیلم و کتابم .. ولی اینجور وقتا دلم میخواد همشونو پاره کنم ..خیلی اعصابم ضعیف شده تحمل ندارم

خب قول داده میگه درستش میکنم .. میگم نکنه من برم و همه چیز درست شه و یه عمر حسرت بخورم

عمرا ...حرف خالی و وعده های تو خالی ...بشنو ولی باور نکن ...

اگه موندی و هیچی درست نشد اونوقت هم حسرت میخوری هم برا پشیمونی جایی نیست. الان که بری و درست بشه شاید حسرت بخوری چرا رفتی اما میتونی یه بهترشو پیدا کنی.ولی اونجوری باید بسوزی و بسازی

دوتا آدم که بی دلیل عاشق همدیگه میشن                                 یه روز میاد که بی دلیل رو عشقشون خط میکشن                     آدم همیشه به چیزی که دوست داره نمیرسه                           آخر بعضی قصه ها از اولش مشخصه                   

ضمنا مردا راحت تر از اب خوردن قول میدن.. از این قولا زیاده گوش نده

دوتا آدم که بی دلیل عاشق همدیگه میشن                                 یه روز میاد که بی دلیل رو عشقشون خط میکشن                     آدم همیشه به چیزی که دوست داره نمیرسه                           آخر بعضی قصه ها از اولش مشخصه                   

بگو درستش کن خودتو لایق داشتن من کنه بعد بیا سراغم...وضعیت اقتصادی چیزی نیست که بشه راحت ازش گذشت..می خواد خانواده تشکیل بده

ببین من و وشوهرم از هر لحاظهم کفو  هستیم سطح تحصیلات شغل (هردو کارمندیم )، سطح  مالی خانوا ...

بعضی وقتا به خدا گله میکنم میگم تو ک میدونستی به درد من نمیخوره چرا سر راهم قرارش دادی ک الان اینهمه زجر بکشم سر جداشدن

بگو درستش کن خودتو لایق داشتن من کنه بعد بیا سراغم...وضعیت اقتصادی چیزی نیست که بشه راحت ازش گذشت..م ...

میگه درست میکنم ..میگه مطمن باش هروقت دیدم از پسش برنمیام میگم بری سوی خودت ... ولی شک دارم .شده تا ده سال کشش میده ولی منو ول نمیکنه