2777
2789
عنوان

درمان جدایی ...؟

406 بازدید | 50 پست

سلام دوستان .تو یه منجلابی افتادم که به راه حل نیاز دارم 

من یه سال نیمه با یه آقایی نامزد کردم که واقعا پشیمونم . اوایل حالیم نبود ولی الان پشیمونم.ایشون نه تحصیلات داره نه کار درست حسابی داره.من مهندس برقم اون دیپلمه و توی تولیدی کفش کارمیکرد که الان بیکاره میخاد تازه یجای دیگه پیدا کنه.خیلیم تنبل و شل وله ذهن اقتصادیشم معیوبه .یعنی الان با 27 سال سن شایدکل پس اندازش صدتومن باشه.از خانوادشم فقط بگم که متنفرم.

شیفته قلب رعوفش شدم که در مقابل این خصوصیات منفیش گمه.شخصیت متزلزلی هم داره که باکوچکترین اتفاقی افسرده میشه.

حالا مشکل اینجاست که نمییییییتونم جدا شم.اسم جدایی میاد به حال مرگ میفتم .خیلی تو شکست عاطفی ضعیفم .توفیلم میبینم دونفرجداشدن میخام خون گریه کنم این که جزوی از وجودمه الان.

توروخدا راهکار بدید  

هر چیز که در جستن آنی،آنی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ديگه يه گربه هم هرروز بياد دم خونه عادت ميكنه ادم

نميدونم چرا دخترا يهو جو گير ميشن البته خودمم جو گيرم😂😂😂ولي تمومش كن حوصله داري هي سرو كله زدن با اينا

عزیزم نامزدی جدا شو بهتر از اینکه عروسی کنی ..اینطوری جوقعیت بیشتر داری دید مردم به دخترایی که نامزدی جدا شدن یه جور دیگه اس تا عروسی ...واقعیت جامعه ما اینطوریه ..اکه میدونی به دردت نمیخوره همین الان کات کن

مشاوره برید  اصلا عروسی نگیرید هرگز  با خودش صحبت کنید نظرش چیه از وضعیت موجود؟

با یه مشاور اشنا صحبت کردم گفت نکن این کارو .اونم گفت شخصیتش متزلزله ...ولی من تنها کسیم که میتونه بهش کمک کنه ..بعضی وقتا میگم شاید این یه امتحان الهیه که خدا ببینه چقدر ظرفیت دارم .واقعا داغون شدم از فکر و خیال تو این مدت

هر چیز که در جستن آنی،آنی 

تو که از الان داری می نالی ..خدا به دادت برسه ... رفتی دیگه برو زندگی کن چون اون بدبختم امید بسته ..ولی تا نرفتی و عروسی نکرفتیدبیشتر امیدوارش نکن و حستو بهش بگو....بگو این حس منه و ادامه ندیم بهتره

آنکه در طرز غزل نکته به حافظ آموخت /یار شیرین سخن نادره گفتار من است