2777
2789
عنوان

درمان جدایی ...؟

| مشاهده متن کامل بحث + 406 بازدید | 50 پست
با یه مشاور اشنا صحبت کردم گفت نکن این کارو .اونم گفت شخصیتش متزلزله ...ولی من تنها کسیم که میتونه ب ...

اگه به این نیت باهاش ازدواج کنی که بهش کمک کنی مطمئن باش اینده خوبی در انتظارت نیست 

خدایا شکرت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با یه مشاور اشنا صحبت کردم گفت نکن این کارو .اونم گفت شخصیتش متزلزله ...ولی من تنها کسیم که میتونه ب ...

تو رابطه باید خودت هم دلت خوش باشه 

عروسی نکن تا این مشکل برطرف نشده عزیزم

میخوام اسممو عوض کنم نمیشه  🤨

این امتحان الهی به قول خودتان تنها چند سال میتونه قابل تحمل باشه ..یقینا چند وقت دیگه غیر قابل تحمل میشه بهتره همین الان تمام کنی قضیه را تا سختر نشده ...

بدخواه کسان هیچ به مقصد نرسد...یک بد نکند تا به خودش صد نرسد...من نیک تو خواهم و تو خواهی بد من...تو نیک نبینی و به من بد نرسد
سلام این سختی جدایی یه مدت طول میکشه و تموم میشه باید صبر و تحمل پیشه کنید

سختی خالی اگه بود صبر میکردم . مشکل اینه که واقعا حس مرگ بهم دست میده بدون اغراق ..هیچ کاری نمیتونم بکنم .. مثل معتادای خیلی خفن

هر چیز که در جستن آنی،آنی 

من جات بودم جدا میشدم. وابستگی به چی عزیزم؟؟ چهار روز دیگه با نون وعشق میخوای زندگی کنی؟ هر روز بیای اینجا بگی مادرشوهرم فلان کرد خواهر شوهرم بهمان کرد شوهرم اینجوری کرد..الان جدا بشی بهتره تا با یه بچه بخوای جدا شی. وابستگی ام از بین میره زمان همه چیو درست میکنه

دوتا آدم که بی دلیل عاشق همدیگه میشن                                 یه روز میاد که بی دلیل رو عشقشون خط میکشن                     آدم همیشه به چیزی که دوست داره نمیرسه                           آخر بعضی قصه ها از اولش مشخصه                   
شما تحت تاثیر قلب رئوفش قرار گرفتین کسی دور و برتون نبود بگه به هم نمیاین و ببخشید به درد هم نمیخوری ...

مامانم اولش تسلیم خواسته من شد ولی بعدش خودشم شد جزو مخافین .بقیه هم زیاد کاری نداشتن . چون در ظاهر پسر خوبیه خداییش

هر چیز که در جستن آنی،آنی 
صد ملیون اگه داشت که تاالان رفته بودم باهاش    

ببخشیدا ولی مگه عقلت پاره سنگ برداشته دختر؟؟؟ با صد هزار تومن تف کف دست ادم نمیندازن. خونه پول میخواد. ماشین پول میخواد.لباس پول میخواد نون شب پول میخواد. نکن عزیزمن.. عجبا

دوتا آدم که بی دلیل عاشق همدیگه میشن                                 یه روز میاد که بی دلیل رو عشقشون خط میکشن                     آدم همیشه به چیزی که دوست داره نمیرسه                           آخر بعضی قصه ها از اولش مشخصه                   

اتفاقا تجربه ثابت کرده فردا اینجور ادما زبونشونم دراز ه می گه تو که ترشیده بودی ببین چی بودی خانوادت به من راضی شدن ...دیدم می گما..خدا شاهده دختر 19ساله رو گفتن بهش تو ترشیده بودی...اصلا و اصلا بخاطر دیگران یک درصد ازدواج نکن...بخاطر دل خودت بخاطر نیاز خودت بخاطر رضایت خودت ازدواج کن ...از طرفی هم اتفاقا شما حق نداری با منت با کسی ازدواج کنی هر کسی تو این دنیا جفتی داره...شما احساس می کنی این ادم جفتت نیست پس از الان کنار بکش بذار کسی که منتی سر این اقا نداره باهاش ازدواج کنه...شما هم به امید خدا بهترین ها نصیبت بشه

آنکه در طرز غزل نکته به حافظ آموخت /یار شیرین سخن نادره گفتار من است 
اره همه اینو میگن :/   ولی میگم شاید درست شد وضیت

ببین کم از این حرفا بزن. هیچ ادمی بعد ازدواج تغییز نمیکنه

ببین عقلت چی میگه، بعت یه مدت هرمونای عشقت میخابه میگی خوب کاری کزدم

خودتو بدبخت نکن

She is everything I ever wanted....