2777
2789

یادمه ۱۷سالم که بود فقط میخواستم با دوستام باشم و اکیپ داشتیم و اینا 

حالا عمدا بیرون رفتنا رو کنسل میکنم 

توان گفتگوم پایین اومده 

اصلا نمی‌دونم چمه

لطفاً هر تاپیک مذهبی راجع به آثار مداومت بر دعا یا سوره یا ذکر خاصی بود منو تگ کنید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در واقع درونگرا هم نیستم

آره منم همینجوریم

بخاطر سن و پختگیه

ساربان آهسته ران کارامِ جانم میرود ،نه چرا آهسته؟باید ساربان می ایستاد ،باید از ما باز خوشبختی سفارش میگرفت ،باید اصلا در همان کافه زمان می ایستاد...

اره من چند ساله شدید درون گرا شدم قبلش هم اجتماعی نبودم بیشتر برون گرای خجالتی بودم دوست داشتم حرف بزنم و برم بیرون ولی نمیتونستم ولی الان یک ذره هم نمیخوام فقط دوست دارم تنها باشم ارزوم هم اینه که یک خونه بتونم اجاره کنم تنها زندگی کنم هفتگی یکبار فقط خانوادم رو ببینم

👊
اره گلم من خودم تاحالا چندین بار اینجوری شدم و روابطم کمتر شده میدونی پخته تر میشی عاقل تر میشی شناخ ...

الان تمرکزم به جای آدما روی زندگیه 

دغدغه ها زیاد شده متاسفانه 

لطفاً هر تاپیک مذهبی راجع به آثار مداومت بر دعا یا سوره یا ذکر خاصی بود منو تگ کنید 

اره من چند ساله شدید درون گرا شدم قبلش هم اجتماعی نبودم بیشتر برون گرای خجالتی بودم دوست داشتم حرف ب ...

منم برونگرای خجالتیم احتمالاً 

زندای هامون گره خوردن با آدما ان شاءالله دغدغه هات تبدیل بشن به شادی

قربونت بشم هنچنیین