2777
2789
اصلا بی بی چک نزن بیشتر استرس بهت میده استرسم نمیذاره لقاح صورت بگیره  توکل کن به خدا ان شاء ا ...

دیگه ۸ روز پریود مشده بودم گفتم دیگه حاملم اما بازم منفی فقط امیدم به خدا بود که دارم دیگه کلا ناامید میشم

برای سلامتی نی نی صلوات بفرستید 😍😍😍
دقیقا زندگیم دارم فدای این هدفم میکن خیلی همه چی زندگیم عالیه شوهرم فرشتس اما خوشحال نیستم دست خودم ...

عزیزم ... تو از امام رضا بالاتر که نیستی ... ایشون پسرشون رو توی 50 سالگی گیرشون اومد . حضرت زکریا بچشون توی پیری نصیبشون شد . اونا که این همه پاک و مقدس بودن ! منو شما انگشت کوچیکه ی اونا هم نمیشیم. مشکلات دنیا واسه همه هست چه ادم خوبا چه ادم بدا . 

مشکلات ما هم این شکلیه.... الحمدالله علی کل حال 

شادی روح مادرشوهرم صلوات بفرستید  اَستَغفِرُالله رَبّی وَ اَتوبُ اِلَیه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم ... تو از امام رضا بالاتر که نیستی ... ایشون سرشون رو توی 50 سالگی گیرشون اومد . حضرت زکریا بچ ...

من خیلی ضعیفم کاشکی خدا نظرش راجع به من عوض کنه دلم فقط مرگ میخاد خیلی داغونم😭😭😭😭😭

عزیزم یه دکتر طب سنتی توی ت ل گ رام کانالشو دیدم خیلیا از طریق درمان این دکتر باردار شدن.خیییلی زیاد تعریفشو میکنن.

حتما برو مطالبشو بخون و سوالتو بپرس

این ادرس کانالشه

@mojeze_tebesonati

حتما حتما برو مشکلتو سرچ کن داخل این کانال  اگر جوابش نبود از دکترش سوال کن.

پیام کسایی که با داروها و درمان این دکتر باردار شدن هم داخل کانال هست عزیزم.

دیگه ۸ روز پریود مشده بودم گفتم دیگه حاملم اما بازم منفی فقط امیدم به خدا بود که دارم دیگه کلا ناامی ...

اصلا بهش فکر نکن. عقبم افتاد بهش بی توجه باش بگو هر چی خدا بخواد بی خیال باش به خودت بگو6 ماه بهش فکر نمیکنم برو باشگاه ورزش خیلی موثرِ  برو تفریح. سفر برو تو طبیعت دوتایی کلی لذت ببرین از زندگی به خدا توکل کن بسپر به خودش ان شاا الله به زودی بهش میرسی

میشه برای سلامتی نی نیم  صلوات بفرستین  .................................🌷🌷🌷
آدرس وبلاگمو بدم ببینی چی کشیدم اون روزا؟ ولی باور کن الان اصلا دیگه بهش فکر هم نمیکنم  الان ...

خوشحالم که درد منو کامل میفمهی  چون هیچکس درکم نمیکنه خیلی اینروزا واسم شکنجه آور انقد به همه چی بدبینم که میترسم آی وی اف هم کنم حامله نشم

اجازه نده استرس وحرف مردم  وارد زندگیت بشه یه چند مدت بیخیال  این قضیه شو باش  انشال ...

متاسفانه خیلی حسود و دهن بین شدم هر کی میگه حاملم بخداانقد ناراحت میشم که نگو ناراحت میشم که خدا بچه های منو نگه نداشت  نمیدونم چرا اینجوری شدم 

آره بخدا تا کسی چیزی رو تجربه نکنه واقعا درک نمیکنه

ولی شما هم اصلا بهش فکر نکن بدترین چیز واسه باردار شدن استرسه و من اینو کاملااااا تجربه کردم من هر سه بار دقیقا ماهی که بی خیال بودم و شاد باردار شدم

اصلا بهش فکر نکن. عقبم افتاد بهش بی توجه باش بگو هر چی خدا بخواد بی خیال باش به خودت بگو6 ماه بهش فک ...

ما خیلی تفریح ومسافرت میریم اما باورت میشه ۱ثانیه هم از فکر بچه نمیام بیرون از ساعتی که بیدار میشم تا وقتی میخام بخام فکرش باهامه کاشکی خدا لذت و شیرینی اون ۲تا حاملگی نمیزاشت بچشم خیلی خوشحال بودم اما ...