2777
2789

میفهمم چی میگی چون خودم دقیقا همین روزا رو تجربه کردم ولی باور کن یروز همه اینا واست بی معنی میشه 

فقط الان چیزی که مهمه اینه که خیلی بی تفاوت و بدودن استرس تحت نظر یه دکتر خوب باشی هرچند میدونم سخته ولی من استرس باعث شد بارداری سومم خیلی طول بکشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی پیر شدم این ۲ سال جون ندارم دیگه خسته تر از همیشم کل اطزافیانم بعد من اقدام کردن بچه تو بغلن من ...

برا من همینم نمیگن. فقط تند تند برا خودشون مهمونی میگیرن دندونی ویارونه سیسمونی بینون همه رم باید کادو ببریم.و شرکت کنیم و کلی هم پز میدن و بی محلی وبیمحلیمیکنن.دقیقا جاریام بعد منن و برادر شوهرهام کوچکتر از شوهرم. همه دخترخاله و دختر عمو و... اینایرشوهرم که کوچکتر بودن الان با بچه میان مهمونی در حالیکه همشون بعد ما عروسی کردن 

حامله نمیشم از هرچی بی بی چک وحشت دارم فوبیای بی بیچک گرفتم

خب عزیزم نشی ! فدای سرت ! عزیزم تو دو سال زندگیتو فدای یک هدفت کردی ? بچه میخوای برای چی ? بهتر شدن زندگیت ? اگر ایمان داری که خدا هر چیزیو تو بهترین زمان ممکنش میده دیگه اینجوری نمیکنی .

منم دو سال بیشتره اقدامم دوستام که با من اقدام بو دن بچه هاشون بغلشونه فقط من موندم .. اما وقتی خدا نمیخواد حتما خودش میدونه که برام چی بهتره دیگه ... 

زندگیتو فدای یه هدف نکن ... اقدام کن اما زندگی هم کن . 

شادی روح مادرشوهرم صلوات بفرستید  اَستَغفِرُالله رَبّی وَ اَتوبُ اِلَیه 
عزیز باید اعتقاد داشته باشی و خدا رو صدا بزنی تا بهت بچه بده.🌺

انقد صدا زدم انقد زجه زدم دیگه بزیدم میگم کاشکی بخوابم دیگه بیدار نشم جیگرم برای شوهر میسوزه همش بهم امید میده خیلی براش ناراحتم صداش در نمیاد

برای سلامتی نی نی صلوات بفرستید 😍😍😍

اصلا بی بی چک نزن بیشتر استرس بهت میده استرسم نمیذاره لقاح صورت بگیره 

توکل کن به خدا ان شاء الله بهت میده

میشه برای سلامتی نی نیم  صلوات بفرستین  .................................🌷🌷🌷
برا من همینم نمیگن. فقط تند تند برا خودشون مهمونی میگیرن دندونی ویارونه سیسمونی بینون همه رم باید کا ...

دقیقا انقد بهم میگن خسته شدم منم هی الکی میگم بچه نمیخایم فعلا اما خبر از دل من ندارن کهدخونه بیرون زندگیم اونا رو میسوزونه داخلش خودم

خب عزیزم نشی ! فدای سرت ! عزیزم تو دو سال زندگیتو فدای یک هدفت کردی ? بچه میخوای برای چی ? بهتر شدن ...

دقیقا زندگیم دارم فدای این هدفم میکن خیلی همه چی زندگیم عالیه شوهرم فرشتس اما خوشحال نیستم دست خودم نیست خیلی سخته انتظار برام قشنگ چشمام انقد گردم کلی ضعیف شده ریز شده